1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1071869

Sv: Djurgården - Timrå IK 2008-10-07

Anonymous: Man blev "halshuggen" i våras för att man sågade Skogs. Sedan mildrade jag hans dom. Nu ser man ju vem som var den riktiga "Kungen" egentligen - MIKKO KURVINEN! Men honom släppte vi bara vind för våg till Modoliderna.

Bedrövligt! Skamligt scoutat!

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Djurgården - Timrå IK 2008-10-07

Uno Gordon: Mikko Kurvinen? Som varit skadad i fyra matcher och som med sin enda assistpoäng slåss med Jens Westin om sjätte backplats i MODO? Visst, nu har vi i MODO en rätt namnkunning uppsättning på backsidan med Hedman, Timmy, Hållberg, Hasse J och Hedin. Men ändå, hur tänkte du nu?

Kurvinen är en defensiv, enkelt spelande back som inte känns helt stabil i sitt agerande. Om du har rätt i att han skulle vara kungen i den backuppsättning som fanns i Mora ifjol så säger det isf mer om Moras backuppsättning än om Kurvinen, och i samma ögonblick blir det glasklart varför Mora åkte ur Elitserien ifjol.

Kommentera

Sv: Djurgården - Timrå IK 2008-10-07

Uno Gordon: Det är nästanm så att man borde skriva till konsumentmagasinet "Plus" och Sverker Olofsson. Skall det få gå till på det här viset va? Vilseledande marknadsföring och felpaketerat ifrån början till slut. MORA IK och BJÖRKLÖVEN framställer alltså tvivelaktiga produkter på lösa boliner och saluför dessa som sagolika. Man trycker upp flådiga affischer och omslag och vill påskina en slags förträfflighet som inte ens på långa vägar existerar. Man pådyvlar omvärlden ett produktsortiment som inte är tillfredställande nog att användas ens som torrfoder åt djuren! Jag tycker helt klart att vi borde koppla in JÄMO och ARN på det här fallen för att få en förklaring och upprättelse.

MIKAEL SIMONS, TOMAS SKOGS. JESPER JÄGER, JÖRGEN ERIKSSON m fl.

Detta osmakliga hysch hysch i kulisserna kan bara inte få fortsätta! Nu måste korten upp på bordet ;)

FÖR TIMRÅ IK I TIDEN!

Kommentera