1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582205 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1073658

Sv: Timrå IK - FBK 2008-10-11

Abron:
Är du dum på riktigt?

Det är tack vare sådana som just Thomas Johansson, Rolf Norrbom, Janne Söderström och Lasse Backlund att vi är i Elitserien. Men tydligen är du för fördomsfull för att fatta det, och det är jag den första att beklaga.

Men förklara gärna ditt resonemang kring plastkorten och kopplingen mellan dom och A-lagets prestationer ute på isen, för jag får inte ihop det.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - FBK 2008-10-11
Per HApps:

Kan kanske vara trånghuvad på riktigt, men blanda in Thomas J med Jan Söderström är du jävligt snäll, suringen var den man som lyckades få Timrå på fötter, de två spelar icke i samma division.

Men jag lägger på minnet, att om man har betraktelsesätt på ledningen så blir det ett rama skri bland några här på H.S, inte att jag hade en del andra förmenanden, notabelt. Men jag tror det beror på att det samman kopplas med att om man har en del destruktiva åsikter om T. J å kompani, så är man automatiskt ishalls flytt antagonist.

När det gäller Nobba, så kanske vi absolut int eskall nämna hans namn i samanhnget, han var den person som stöde att ståplats icke skulle finnas, minns du inte det??????
Kommentera

Sv: Timrå IK - FBK 2008-10-11
Per HApps: Sen ska man komma ihåg att det är en jäkla skillnad på att bygga upp något, som det naturligtvis gjort jäkligt bra, men sen ska det förvaltas och utvecklas, det inte samma sak. TJs vision att man skulle ta ett steg ytterligare denna säsong stämmer väl inte just nu.

Historien visar ju att lag med sådan start Timrå haft denna säsong, kommer att ligga kvar där de är och kriga om strecken, och det är inte slutspelsstrecken man snackar om nu hela säsongen. Om det är ett ytterligare steg i utvecklingen fattar jag inte vad han menar, vi spelade semifinal ifjol.

Men TJ menade kanske nya arenan och läckra loger, för laget har han inte satasat på i år i alla fall.
Kommentera