1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581769 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1113134

Sv: Luleå - Timrå IK 2009-01-15
250kg kärlek: Några kvicka svar bara:

"Vidare tycker jag att du är onödigt hård mot Johan Backlund."

Det säger Skarin hela tiden också. Jag måste skärpa mig.


"Varför anställer man en headcoach längre än hans högra hand?"

Jag har inte en aning men min gissning är att Nygårds ville ha ett kortare kontrakt. Det känns ganska naturligt att andretränare inte skriver allt för långa kontrakt eftersom deras personliga mål är att bli förstetränare.

Men jag har en känsla av att Nygårds trivs ganska bra i sin roll här. Han är den andretränare i Timrå som jag under mina år har sett som får ta mest plats. Kenta hade bara puckplockare här, han körde allt själv tex. Challe släpper mycket av träningarna till Nygårds medan Challe själv kanske mer bara observerar och infliker ibland. Challe känns mer som coachen och Nygårds mer som tränaren skulle man kunna säga.

Jag tror och hoppas att Nygårds förlänger.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå - Timrå IK 2009-01-15
JimmyH: Stå på dig Jimmy. 250kg vet inte vad han pratar om i fallet Backe. 250 kilos bullshit häver han ur sig. Milt uttryckt.
Men Backe är en bra elitseriemålvakt, det är han. Det är ju liksom så det är.

Idag får han bekänna färg igen. Håller han nollan eller släpper in ett mål, då vinner vi denna otroligt viktiga match. Vill ha honom som ett matchvinnande bollplank idag :) Det vore väldigt skoj både för dig, mig och alla andra också.
Kommentera

Sv: Luleå - Timrå IK 2009-01-15
Lite positiva ord angående skade- och sjukdomsläget i truppen. Saxat från Dagbladet:

"Kimmo Lotvonen spelar troligtvis inte. Däremot är Dennis Persson och Jesper Samuelsson redo igen. Ljumsskadade centern Håkan Bogg kommer även att testas på is i dag."

Och vidare:

"Backen Mikko Lehtonen dras med en förkylning, men kommer sannolikt att spela i dag ändå."
Kommentera

Sv: Luleå - Timrå IK 2009-01-15
JimmyH: Anledningen till att man inte skrivit ett längre kontrakt med Nygårds är väl enbart det att Per inte har sin familj i Sundsvall utan att de fortfarande bor kvar i Stockholm/Tumba? Medans Challe tog med sig frugan och barnen till Sundsvall.
Kommentera