1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581723 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1114663

Sv: Arenafrågan - bygga nytt eller stanna kvar?
Abron:
Om du fått bestämma över Modo för några år sen, skulle du då ha verkat för att inte bygga nytt inne i Övik?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Arenafrågan - bygga nytt eller stanna kvar?
Kongo:

Lätt svar med facit i hand, nop.
Men nu har inte dessa två klubbarna samma förutsättnigar. MoDo flyttar i princip inom stan, vilket inte är fallet med Timrå.

Swedbank arena har tappat 600pers/match, Timrå ligger i princip på +/- noll.

Sedan har inte MoDo precis haft pengar att värva spelare för, så inte har hallen påverkat den biten så värst mycket, möjligen levt på gamla sedlar..

Dock kan jag instämma med att en bra hall med publik som är trogen å fyller alla platserna är bra för kasskistan, men det måste finnas förutsättningar, se på MIF bara.

Hur är det nere i 08-land föresten, är hovet (Globen) Skania hallarna fulla till 60-70%? Hur var fjolårets åskadar skara på GIF´s hemma matcher?
Kommentera

Sv: Arenafrågan - bygga nytt eller stanna kvar?
Jag är inte gung-ho för en flytt till Sundsvall men kan man få en toppmodern arena av högsta klass byggd som Timrå IK äger (själva eller via dotterbolaget) så är jag för en flytt.

Då är det underförstått att jag även har som krav att TJ och alla andra ledare i Timrå IK är eniga om att denna flytt är nödvändig för att Timrå IK ska kunna ha en möjlighet att bli ett topplag i Svensk hockey.

För min egen del så flyttar jag till Tallnäs i månadsskiftet så självklart är jag nöjd om man lirar kvar i Timrå men jag skulle aldrig börja bojkotta laget bara för att man ansåg att en flytt in i stan var det bästa för klubben.

Notera då att jag skulle vara mycket skeptisk till en Arena ägd av Sundsvalls-kommun som eventuellt skulle delas med t.ex. Sundsvall Hockey och som Timrå IK hyrde, något sånt tjafs är allt annat än bra för föreningen och det skulle vara en katastrofalt dålig affär då man äger sin arena i dagsläget.
Kommentera

Sv: Arenafrågan - bygga nytt eller stanna kvar?
Med lite tur så går det i sommar att köpa lös Malmös skrytbygge Billigt.När dom inser att dom kommer att bli tvungen att lägga ner. Så kanske vi kan frakta skiten Norrut? ;)
Kommentera