1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581143 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1153892

Sv: Silly Season 09/10
JimmyH: Josefsson dyr? Allt är väl relativt eller hur. Moe och Sebbe är fortfarande under utveckling men har ändå etablerat sig ganska bra i ES. Vi har fortfarande Skogs som leker med våra hjärnor och som jag anser var sämre totalt sett under säsongen än Sebbe.

Vi måste få STABILITET längst bak och jag tycker det räcker med "expriment" på backsidan.

Jag kunde inte jämföra Sonntag med Josefsson. Ok då, men hur i hela friden kan du jämföra Sanny med Josefsson?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 09/10
Tikinmyheart: Jag har inte jämfört Josefsson med Sanny. Men det är på Sannys plats han kommer in om han ska in i Timrå. Josefsson har gjort en stark säsong, han har rutin från många säsonger i Elitserien och han är jagad av 4-5 klubbar i serien. Det är klart att han kostar.

Moe och Sebbe har som du säger etablerat sig bra. Därför tycker jag att det vore onödigt att lägga pengar på 4 etablerade backar utöver de vi redan har. Då förstör man även lite för Moe och Sebbe. Det är bättre att satsa på två etablerade och två utvecklingsbara (Sonntag en av dem) som man också bestämt sig för att göra. Då finns det mer pengar kvar till centrar och en bra ytter dessutom.
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
Tikinmyheart: Personligen tror jag att Sanny får det svårt att leva upp till den hype som han delvis varit med och skapat själv. Skall sanningen fram så är han ju inte direkt nån gudabenådad hockeyspelare och faan vet om han är värd de 300 tkr/mån han kanske ligger på.
Jag minns iaf Sanny som en riktig krigare som alltid gjorde sitt bästa. Dock räckte det kanske inte alltid till. Säga vad man vill men han är ju den enda i historien som missat hela ishallen när han laddat för en open ice tackling..
Kommentera