1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581717 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1167552

Sv: Fallet Nubben

250kg kärlek: Jag vet inte varför Norberg flyttade till Göteborg. Om det var pengarna i hans egen plånbok eller i spelarbudgeten, äventyret, de goda färska räkorna, eventuellt tjafs med andra i klubben eller att han gick på myten om sin egen storhet och tyckte han var för stor för Timrå. Kanske lite av allt, kanske strålades han av ett UFO med frölundalaser. Jag skiter faktiskt i varför.

Dock vet jag att han bröt/släpptes från ett flerårskontrakt. Jag har också noterat vissa saker som han därefter har hållit på med på spelarmarknaden. Jag tycker baserat på det sistnämnda att han betett sig som ett arsle från 2008 och framåt. Var och en drar sina egna slutsatser.

Jag tycker i och för sig att det rent principiellt är utomordentligt märkligt att en sportchef värvas av en annan klubb under en säsong och känner inte till något annat fall. Hjälp mig gärna med liknande exempel. Roger Melins övergång till LHC från Rögle för ett antal år sedan kändes också väldigt skum när lagen möttes i kvalserien, annars kommer jag inte på något.

Jag tycker inte att Norberg betett sig illa som slutat, det får han väl göra om nu regelverket tillåter det, men manövrar med Timråspelare efteråt stinker skit.

Nu struntar jag i det för den här gången. Han kan dra åt helvete, gärna med hög lön och frölunda utanför slutspelet.

Kommentera