1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581692 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1167555

Sv: Fallet Nubben

JimmyH: "Eller handlar det mer om ditt förtroende till nuvarande klubbledning än vad det handlar om Nubben i sig?"

Vis av den fakta jag har i det här tycker jag att du och El Maco är alldeles för enkelspårig. Det finns inget annat än fel hos Kent Norberg. Timrå IK har handlat efter alla konstens regler.

Fortfarande har inga graverande bevis på att någon gjort fel, lagts fram. Dina artiklar Jimmy säger igentligen inte så mycket mer än det jag byggt mina tidigare åsikter på.

Jag vill tro att svaret på den här infekterade diskussionen finns i min fundering. Varför valde Nubben att dra mitt under brinnande säsong? De som tror att klubben låg sked med Nubben och att allt var frid och fröjd får nog fundera ett varv extra.
Det är inte ens fel att två träter.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Fallet Nubben
250kg kärlek: Men nu begriper jag ingenting alls i hur du tänker. Jag blir faktiskt till och med irriterad.

1. Mina länkar visade att det fanns ett muntligt avtal att inte värva från Timrå men att Frölunda inte tycker att det ska gälla spelare vars kontrakt gått ut medan Timrå tycker att det var fel eftersom Timrå jobbade hårt för att behålla honom.

Du frågade ju precis efter just detta då du inte tycktes ha en aning om det för en timme sedan.

2. Jag och El Maco tycker att det är fel (moraliskt) att värva en spelare som man har förhandlat med för en annan klubb, redan några månader innan och som man dessutom har skrivit det gällande avtalet för.

Hur i all sin dar får du det till att vi tycker att det inte finns annat än fel hos Kent Norberg och att Timrå har handlat efter konstens alla regler? Snacka om att lägga ord i en annan persons mun.

Det är inte för att hålla Timrå IKs nuvarande ledning om ryggen som jag tycker att Nubben betett sig som ett arsel. Det beror på att jag tycker att han har bettet sig så mot klubben då han värvade Riku Hahl. För det har han gjort och han har gjort det frivilligt.

Jag tycker att det förnedrade Timrå IK. Mitt lag!

Du vet väl dessutom att jag skrev nedanstående krönika efter att Nubben lämnat, innan han värvade Hahl:

www.tikare.se/kronikor/index.php?nid=636
Kommentera

Sv: Fallet Nubben
250kg kärlek: För att vara övertydlig: Jag håller på Timrå IK, jag håller inte på Kent Norberg. Jag skiter i varför Norberg slutade men han har skadat klubben jag håller på (som varit hans arbetsgivare i tretton år) efter att han drog och jag ogillar honom starkt för det. Tyck vad du vill bara du tycker något men ge fan i att lägga saker i min mun.
Kommentera