1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581690 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1167571

Sv: Fallet Nubben

JimmyH: Din första länk säger "Kommer ni hålla löftet att inte värva från TIK?
– Vi står för det vi lovat. Men vi har inte sagt att vi inte kommer att värva någon därifrån, utan att om vi ska ta någon så ska det vara en spelare som först beslutat sig för att lämna Timrå"

I din andra länk finns inget jag kan läsa om något muntligt avtal. Om man får tro den första artikeln så hade Timrå möjlighet att förlänga med Hahl. I den andra artikeln hade man gett honom ett förslag som han inte tog och därifrån valde han Frölunda. Hahl ville tydligen inte fortsätta i Timrå. Om inte VF valt honom hade det sannolikt blivit en annan klubb (även om det hade känts bättre). Jag ser inget fel i det.

På punkt 2 håller jag med dig, fullständigt.

Jag tycker fortfarande att när du Jimmy bestämt dig för något så kommer du aldrig att ändra åsikt. Ungefär som min fru. Henne har jag sedan länge slutat diskutera med eftersom jag alltid går ur som en förlorare. Lika bra att erkänna: du vann, jag förlorade. Orkar inte diskutera med någon som aldrig erkänner sina fel.

Och som sagt: det du vet i denna soppa är mångt mycket mer än jag vet. Nubben har pissat på Timrå IK, han har verkligen bevisat vilken drummel han är. För mig är han kanske en svikare som har en del att förklara för mig som supporter. Men jag vägrar att kasta ner honom i avgrunden innan jag vet vad som verkligen hände. Och det kommer jag antagligen aldrig att få veta.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Fallet Nubben
250kg kärlek:

"Om man får tro den första artikeln så hade Timrå möjlighet att förlänga med Hahl. I den andra artikeln hade man gett honom ett förslag som han inte tog och därifrån valde han Frölunda. Hahl ville tydligen inte fortsätta i Timrå. Om inte VF valt honom hade det sannolikt blivit en annan klubb (även om det hade känts bättre). Jag ser inget fel i det."

Och det skiljer sig ingenting mot det jag hävdade innan artiklarna heller. Jag skulle ju bara visa att det fanns ett sådant avtal. Sedan får ens egen etik och moral själv välja vem man tycker har rätt men Frölunda har inte gjort något regelbrott. Det har jag aldrig sagt heller.

Jag ändrar ofta åsikt om jag blir övertygad. Men det du och jag gör är ju inte ens en diskussion. Du diskuterar något helt annat och påstår saker om mig.

Jag vet inte ett dugg mer än dig om detta och har aldrig påstått det heller. Men du måste samtidigt acceptera att jag och El Maco inte behöver veta varför han lämnade Timrå för att tycka illa om att han värvade Riku Hahl.

Det känns som att det är du som inte kan släppa just det utan ältar gång på gång om att du inte vet vad som hänt bakom kulisserna när jag gång på gång förklarar att det inte spelar någon roll i vad jag ska tycka om just Nubben och den värvningen.

Sedan avslutade du med att mer eller mindre påstå att jag höll Timrå IKs klubbledning bakom ryggen på grund av detta. Då blev jag irriterad.
Kommentera

Sv: Fallet Nubben
250kg kärlek: "Orkar inte diskutera med någon som aldrig erkänner sina fel."

Finns det rätt och fel i den här frågan då? Har vi all fakta som borde/skulle behövas?
Kommentera

Sv: Fallet Nubben
250kg kärlek: Hehe, sant. Finns inget som kan få Jimmy att ändra sig om något. Han är en maskin. En bra sådan dock.
Kommentera