1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581691 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1167582

Sv: Fallet Nubben

JimmyH: Men snälla!!!! Om saker hänt bakom kulisserna som vi inte känner till så kan det väl sannolikt ändrat bilden hos Nubben av Timrå IK? Och vice versa?

Om du i en sån situation kan behålla hedern och se ödmjukt på saker och ting, så grattis. Andra skulle ha reagerat på ett helt annorlunda sätt - tro mig.
Säg (för att ta ett exempel ur luften) att någon i klubbledningen hade strulat med någon av spelarfruarna ( i värsta fall Nubbens donna, eller din), vad händer då? Nubben står i giv akt och högaktar Timrå som förening och det föreningen gjort för honom. Eller?

Ingen vet vad som hänt mer än att det är en kall vind som blåser. Du tycker Riku Hahl och Kent Norberg har varit arslen. Javisst, om sagan slutar där. Visst.

Jag har inget slut på sagan, jag vet bara det jag vet. Om jag skall utse någon till syndabock vill jag ha mer kött på benen.

Om inte historien ligger till grund för dina åsikter så hyser jag inte så mycket tillit till dina artiklar. Du måste väl ändå bygga dina blogginlägg och andra artiklar på fakta. Att bara tycka att Nubben är ett arsle sänker mitt betyg på dig som en fantastisk bloggare, krönikör, debattör.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Fallet Nubben
250kg kärlek: På tal om mitt bloggande så får du tycka vad du vill om det. Jag har kanske taskig grammatik och dålig meningsbyggnad emellanåt och man behöver inte hålla med om mina åsikter.

Men kom inte och säg att jag inte bygger det jag skriver på fakta och empiri. Det är det enda jag är riktigt noga med. Då får du bevisa motsatsen först.
Kommentera