1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581692 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1167585

Sv: Fallet Nubben
250kg kärlek: På tal om mitt bloggande så får du tycka vad du vill om det. Jag har kanske taskig grammatik och dålig meningsbyggnad emellanåt och man behöver inte hålla med om mina åsikter.

Men kom inte och säg att jag inte bygger det jag skriver på fakta och empiri. Det är det enda jag är riktigt noga med. Då får du bevisa motsatsen först.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Fallet Nubben

JimmyH: Jag läser dina blogginlägg - med glädje - varje gång de publiceras. Dessa inlägg är fullmatad med sanning och läsvärda inslag. Jag älskar dem. Min andemening var mer att du som person hela tiden hävdar din rätt och aldrig kan erkänna fel. Och även om det är långt mellan gångerna som jag tycker du har fel, så kan du faktiskt ha det. Se där, jag kan erkänna...få se om du nu kanske kan förklara för dina fans att du "K A N" ha "mindre" rätt.

Den stora massan älskar dig, och det du skriver. Att som jag föra en diskussion med dig gör att fler männikskor ogillar mig, än dig. Men när saker inte överensstämmer med mitt sätt att se på saken kommer jag alltid att hävda motsatsen. Jag tycker fortfarande att Nubben fått en överdriven negativ kritik i relation till det jag känner till.

Du och El Maco anser att Kent Norberg är ett arsle, och fler med er. All respekt för det. Men jag tycker att männiksor som ställer frågor varför, också ska bli behandlad med respekt. Inte idiotförklarad. Jag följer föreningen på rätt nära håll men har aldrig fått såna belägg att det är Kent Norberg som är boven i dramat. Däremot har jag hört att klubben och Nubben haft en hel del olika åsikter i olika frågor som till slut gjorde situationen ohållbar och att de senare gick skilda vägar.

Kommentera

Sv: Fallet Nubben
JimmyH: Vad vet du eller El Maco hur diskussionen kring Hahl och Nubben gick angående kontraktsförlängning kring den tiden osv? Vad vet vi vad som hände sedan, vad sa Nubben till klubbledningen efter att ha pratat med Hahl osv, osv, osv. Vad ville Hahl osv..

Måste säga att 250kg vinner debatten vs JimmyH. Men det är ju min åsikt det. Ödmjukhet och nyans är orden.

Nu hinner jag inget mer. Morden i Midsomer kallar ;)
Kommentera