1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581717 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1167587

Sv: Fallet Nubben

JimmyH: Jag läser dina blogginlägg - med glädje - varje gång de publiceras. Dessa inlägg är fullmatad med sanning och läsvärda inslag. Jag älskar dem. Min andemening var mer att du som person hela tiden hävdar din rätt och aldrig kan erkänna fel. Och även om det är långt mellan gångerna som jag tycker du har fel, så kan du faktiskt ha det. Se där, jag kan erkänna...få se om du nu kanske kan förklara för dina fans att du "K A N" ha "mindre" rätt.

Den stora massan älskar dig, och det du skriver. Att som jag föra en diskussion med dig gör att fler männikskor ogillar mig, än dig. Men när saker inte överensstämmer med mitt sätt att se på saken kommer jag alltid att hävda motsatsen. Jag tycker fortfarande att Nubben fått en överdriven negativ kritik i relation till det jag känner till.

Du och El Maco anser att Kent Norberg är ett arsle, och fler med er. All respekt för det. Men jag tycker att männiksor som ställer frågor varför, också ska bli behandlad med respekt. Inte idiotförklarad. Jag följer föreningen på rätt nära håll men har aldrig fått såna belägg att det är Kent Norberg som är boven i dramat. Däremot har jag hört att klubben och Nubben haft en hel del olika åsikter i olika frågor som till slut gjorde situationen ohållbar och att de senare gick skilda vägar.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Fallet Nubben
250kg kärlek: Försök att läsa mellan raderna innan du hasplar nästa gång.
Att Jimmy skriver saker som kan verka "konstiga" i dina ögon är helt och fullt ditt eget problem. Men ärligt talat... Vem f*n skriver inte konstiga saker här på HS?. Nämn någon profil som inte sagt bort sig.

Jimmy är en av HS större profiler och hans inlägg/bloggar har alltid substans som stödjer ämnet i fråga. Sen om han lägger till saker som i dina ögon kan uppfattas som ämnesifrånglidande så har det bara med ökningen av intresset för hans skrivelser att göra. Inget annat.
De flitigaste skribenterna kryddar alltid till sin diktatur för intressets skull. Intressanta ämnen ger bättre respons, som bekant.


Personligen så avundas jag Jimmys sätt att formulera sig och trivs för det mesta med att läsa det han skriver/bloggar om. De gånger jag tar mig tid att läsa igenom det alltså. Oftast så är det väldigt njutbar läsning.





Lyssna på delfinsång och flina!!
Kommentera

Sv: Fallet Nubben
250kg kärlek: "Jag följer föreningen på rätt nära håll men har aldrig fått såna belägg att det är Kent Norberg som är boven i dramat".

Du är så fin när du skriver så eftersom jag skriver under på det.

Nubben är ingen röv. Nubben var en kraftfull TIKare. Det är han inte längre. Thats it.
Kommentera

Sv: Fallet Nubben
250kg kärlek: Jag gapar.

Det handlar inte om att få rätt för mig. Det handlar om att jag ska få tycka det jag tycker. Eller rättare sagt känna det jag känner. Och tro mig, fanns det något som skulle få mig att inte känna så mot Nubben så skulle jag ta till mig det. Jag vill inget hellre. Han har som du i krönikan jag skrev kan läsa varit stor för mig.

Du drar väldigt märkliga slutsatser. Jag har inte idiotförklarat. Det är väl snarare du som vill dra i trådar som att jag är den "dumme" som är en person inte kan erkänna ett fel och så vidare. Det är du som går in på ämnet om mig som person och nämner mitt bloggande etc. Jag lämnar ditt personliga helt åt sidan. Det enda personliga jag har skrivit om någon i debatten är att jag vet att Nubben har varit väldigt snäll mot signaturen Uno Gordon privat. En av många anledningar som gjorde Nubben stor hos mig som person tidigare.

Jag har väldigt svårt för dig just nu. Jag tror vi bryter det här.
Kommentera

Sv: Fallet Nubben
250kg kärlek: Man kan säga så här som en sammanfattning:
Nubben pissade på Timrå IK som förening.
Varför han gjorde det, därom tvista de lärde.
Kommentera