1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581696 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1167590

Sv: Fallet Nubben
250kg kärlek: Jag gapar.

Det handlar inte om att få rätt för mig. Det handlar om att jag ska få tycka det jag tycker. Eller rättare sagt känna det jag känner. Och tro mig, fanns det något som skulle få mig att inte känna så mot Nubben så skulle jag ta till mig det. Jag vill inget hellre. Han har som du i krönikan jag skrev kan läsa varit stor för mig.

Du drar väldigt märkliga slutsatser. Jag har inte idiotförklarat. Det är väl snarare du som vill dra i trådar som att jag är den "dumme" som är en person inte kan erkänna ett fel och så vidare. Det är du som går in på ämnet om mig som person och nämner mitt bloggande etc. Jag lämnar ditt personliga helt åt sidan. Det enda personliga jag har skrivit om någon i debatten är att jag vet att Nubben har varit väldigt snäll mot signaturen Uno Gordon privat. En av många anledningar som gjorde Nubben stor hos mig som person tidigare.

Jag har väldigt svårt för dig just nu. Jag tror vi bryter det här.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Fallet Nubben
JimmyH: Jag hymlar inte om att jag tagit ställning i den här frågan till förmån för Nubben. Och det faller väl sig rätt naturligt att en människa man har en relation till och ett stort förtroende för får ens sympatier i en konflikt. Det fanns en period då jag också tvivlade på Kent Norberg och undrade hur det hela gick till. Sanningen kommer vi aldrig att få veta fullt ut då inte Nubben och Timrå IK kommer gå med något pressmeddelande hand i hand och försonas officiellt. Men jag har valt att tro på Nubbens version. Han har alltid kört med öppna kort mot mig vilket inte TJ har gjort mot mig. Då är det väldigt enkelt att ta ställning. Anledningen till att jag överhuvudtaget fortsätter debattera detta infekterade ämne är kort och gott så enkelt att jag avskyr din benämning på min vän. Jag vill kräkas varje gång ni kallar honom för A*****let. Det är så orättvist. Det står jag för och det tar jag med mig ner i graven. Jag accepterar inte att man ofredar mina vänner. Vare sig det heter Kalle Karlsson eller Kent Norberg.
Kommentera

Sv: Fallet Nubben
JimmyH: Jag avslutar med att konstatera: du läser mina inlägg som fan läser bibeln.
Bra där.
Kommentera