1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581702 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1167592

Sv: Fallet Nubben
JimmyH: Jag avslutar med att konstatera: du läser mina inlägg som fan läser bibeln.
Bra där.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Fallet Nubben
250kg kärlek: Ja, jag kan självklart inte lämna det här när du skriver avslutar på det där sättet.

Jag tänker inte bemöta just det dock.

Men jag tycker inte att det är god forumetik att du skriver på det sätt du har skrivit när du skriver saker som "Mina fans" och sätter mig på en piedestal för att sedan börja skriva om att jag inte kan ha fel och att jag påminner dig om din frus dåliga sidor. Jag brukar klara att inte bry mig om sådant men du är duktig med ord så det blir väldigt jobbigt att läsa. Jag tycker också att din diskussion har varit väldigt motsägelsefull från start till mål.

Det hela grundar sig på att du inte kan släppa att jag utan att veta varför Nubben inte ville vara kvar kan måla ut honom som ett "arsel" för att han värvade Riku Hahl. Och att det skulle sänka mig och El Maco som personer att vi tycker just så.

Tycker man och känner man att Nubben skulle ha tackat nej till Riku Hahl för att fortfarande behålla sin respekt mot oss som supportrar så är det väldigt svårt att med hjälp av frågor kring varför Nubben lämnade Timrå IK få mig att ändra på den åsikten och den känslan. Nubbens svek där var mot fler än bara Timrås klubbledning. Det handlar helt enkelt om min syn på etik och moral, hur jag vill bli behandlad och hur jag vill behandla andra.

Om nu det sänker mig i dina ögon så får det väl göra det då.

Kan vi sluta så då?
Kommentera