1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581691 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1167607

Sv: Fallet Nubben
JimmyH: Jag hymlar inte om att jag tagit ställning i den här frågan till förmån för Nubben. Och det faller väl sig rätt naturligt att en människa man har en relation till och ett stort förtroende för får ens sympatier i en konflikt. Det fanns en period då jag också tvivlade på Kent Norberg och undrade hur det hela gick till. Sanningen kommer vi aldrig att få veta fullt ut då inte Nubben och Timrå IK kommer gå med något pressmeddelande hand i hand och försonas officiellt. Men jag har valt att tro på Nubbens version. Han har alltid kört med öppna kort mot mig vilket inte TJ har gjort mot mig. Då är det väldigt enkelt att ta ställning. Anledningen till att jag överhuvudtaget fortsätter debattera detta infekterade ämne är kort och gott så enkelt att jag avskyr din benämning på min vän. Jag vill kräkas varje gång ni kallar honom för A*****let. Det är så orättvist. Det står jag för och det tar jag med mig ner i graven. Jag accepterar inte att man ofredar mina vänner. Vare sig det heter Kalle Karlsson eller Kent Norberg.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Fallet Nubben

Uno Gordon: Nu är jag inte sms-kompis med Norberg men han har alltid uppträtt trevligt när jag haft med honom att göra vilket är typ max en gång varannan säsong under hans år som spelare och ledare. En höjdpunkt i vårt umgänge är att jag fick en näve fribiljetter till matchen Örnsköldsvik SK-Timrå utanför Skyttis någon gång på 1900-talet. Min uppfattning är (trots att han aldrig varit otrevlig mot mig, trots att han värvade Krykov, oaktat att han burades in i fyllecell i Stockholm, lika oaktat huruvida han varit eller inte varit osams med Tomas Johansson) att han i och med kontraktet med Hahl betedde sig som ett arsle gentemot Timrå (Klubben som han arbetat för i tretton år, klubben som han hade ett gällande kontrakt med som ändå släppte honom). Där slutade han vara N****n för mig.

Jag hoppas och tror att han känner till sitt nya fula öknamn och hoppas även att han retar sig riktigt mycket på det. I sammanhanget är det enda jag beklagar att Markus Nilsson gick till Djurgården och inte till Frölunda. Då hade Arslet och Fittan varit i samma klubb. Frölunda, underlivet på Sveriges baksida.

Skarin och övriga som tycker att det är OK för Norberg att förhandla med samma spelare två gånger samma vinter, det måste vara skönt för er. Ni är större storsinta mäniskor än jag. Jag är dock så storsint att jag unnar Norberg en aning större lycka än andra som verkat i Göteborgsklubbarna, staden där idrottsledare flera gånger fått fängelsestraff för sin inkompents och sitt fifflande.

Sen har jag inget större intresse att fortsätta den här av mig själv återinitierade diskussionen just nu. Misstänker att Gordon inte kan låta bli att svara och får i så fall sista ordet om det är upp till mig.

För övrigt är jag riktigt hockeysugen igen. Det blir en intressant vinter.

Kommentera

Sv: Fallet Nubben
Uno Gordon: Det är bra att du berättar eftersom det där är något som jag har hållit inne med.
Kommentera

Sv: Fallet Nubben
Uno Gordon:
Som simpel och dryg Modoit måste jag ändå säga att Nubben gjort ett jävla gediget jobb med Timrå och förtjänar all respekt för det jobb han lagt ner. Det har nog alltid funnits en viss beundran för hans smartness i många värvningar och även om plånboken idag är större, så tror jag att han som person ligger bakom mycket av framgångarna.
Kommentera