1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581751 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1194910

Sv: Timrå IK-Luleå HF 2009-10-29
The great one: Frågan är ju om TIK verkligen ska spela man-man? För att göra det måste man väl antingen ligga rätt i position eller kunna åka skridskor. Visst Moe får ta på sig 0-1, men när han nu störtar in i gröten borde inte då någon av hans "lagkamrater" upfatta att det är tomt bakom och ta djup? Moe bänkas och in kommer Skogs. I sitt första(?) byte har han skottläge nära mål men väljer att passa till ingen, kontring som följd och Skogs tar en idiotisk utvisning med mål som följd efter det att Styf slaviskt följt med sin gubbe och den gubbe som någon forward släpper får en hel is att åka på. 1-3 är väl ett liknande mål. Sonntag kliver upp i rygg på sin gubbe och Luleå fyller på medan forwards glider hem vilket skapar ännu ett två mot ett läge.

Det verkar ju som att det inte finns någon kommunikation på isen öht då vi gör dessa misstag i match efter match. Jag vägrar tro att spelarna är helt inkompetenta då det är både etablerade och yngre som står för dessa misstag. Någon som förresten tror att Styf hade bänkats om han gjort Mos miss? Det bästa han gjort i år var väl fighten som ledde till att vi fick ett sånt där giftigt PP.

Nio pinnar till slutspel och på lördag väntar som mest en poäng...det ser ganska mörkt ut får man säga. Är nog Rögle vi kan hoppas på i detta läge då SSK verkar hittat ett mer vinnande LAGspel i år.

Vi borde väl iaf kunna sätta ihop en förstafemma som kan skapa något? Bättre med en bra kedja än fyra dåliga typ.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK-Luleå HF 2009-10-29
Frella: Jag sa det igår o jag säger det igen:
Ni gör det mycket bra som sätter er på begravningståget ner till Stockholm.
Med dessa stukade spelare o fans så kommer det bli råsmisk på plan o totalt ägda av kaminerna på läktaren.
Kul? Nä.
Dumt? Kanske.
Modigt? Ja.

Se till att ta med er sponk som räcker till hemresan, det kan behövas.
Kommentera

Sv: Timrå IK-Luleå HF 2009-10-29
Nyström idag; Jag känner mig lurad av Timrå!

Vem 17 gör inte det?!
Kommentera