1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581750 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1194914

Sv: Timrå IK-Luleå HF 2009-10-29
Nyström idag; Jag känner mig lurad av Timrå!

Vem 17 gör inte det?!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK-Luleå HF 2009-10-29
Hahl Bundy: Jag håller med Nyström. Jag känner mig också ganska lurad av Timrå. Det är lite intressant att jämföra dagens krönika med den 2 dagar gamla krönikan, rubricerad "Därför vänder det för Timrå".

Jag trodde faktiskt också att en vändning var på gång. Och då har jag sett varenda skridskoskär som Timrå tagit denna vinter (förväntar mig faktiskt inte att Nyström gjort det). Fan, vi har hamnat i ett läge där rivaliserande föreningars supportrar i ens bekanskapskrets inte längre tråkar en för en förlust, utan medlidsamt klappar en på axeln och säger att "-Förhoppningsvis vänder det för er snart..". OBS! Gäller inte Modofans. Dessa lider på exakt samma sätt som oss och snart är det fasiken vi Västernorrlänningar mot resten av Sverige, fastcementerade i botten av elitserietabellen.
Så skulle det inte vara. Något är allvarligt fel i Timrå.

Jag tycker inte att spelarna spelar utan hjärta. Problemet är att man spelar med hjärtat i halsgropen. Igår såg vi alibi-hockey i sin allra ädlaste form när Timrå pliktskyldigt försökte köra "dump n chase" i 5-mot-5 spel, samt powerplay(!?). "Dump n chase" är finemang om man inte får saker och ting att stämma under vissa delar av matcher. Men det är fruktansvärt viktigt att inte glömma bort "chase", när man gjort en "dump".
Kommentera

Sv: Timrå IK-Luleå HF 2009-10-29
Hahl Bundy: "Bedragen"...är en term som ligger närmare till hands för mig. För att sätta det i paritet med det du sa så tror jag att "lurad" ligger någonstans mellan "dragen vid näsan" och just "bedragen".
Kommentera

Sv: Timrå IK-Luleå HF 2009-10-29
Hahl Bundy:

Som det känns nu har jag lurat mig själv vad det gäller Timrå.
En generalöverskattning av deras kapacitet.

Målvakterna : Ingen av dem har spelat så bra som jag inbillade mig att de kunde.

Backarna : Styf, M Karlsson och Moe mkt sämre än vad jag inbillade mig.

Forwards/Centrar : Corso, Hynning, Anger, MPS. Se kommentar ovan.

Challe : Jag vet inte, jag vet verkligen inte.

Men, nog fan har jag lurat mig själv. Riktig j-vla långnäsa till mig själv.
Kommentera