1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581244 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1209458

Sv: HV 71 - Timrå IK 2009-11-26
RocknRolf2: Jag börjar hålla med dig mer och mer RR2. Många vettiga inlägg från dig på sistånde. Precis som du skriver så har ju Timrå aldrig brytt sig om skadehistoriken tidigare... Och vad har vi supportrar tyckt om det? Hur lät det när Pärssinen blev trasig igen (och för 25:e gången) nu i säsongsupptakten?
Det jag menar är att Timrå inte kan chansa i dagsläget och med den tabellposition vi för närvarande har. Men som sagt, Nylander tyckte jag var grym i Timrå. Skulle jättegärna ha tillbaka en hel Nylander.

Det bästa vore ett prestationsbaserat kontrakt för av nån skum anledning brukar det hålla spelare friska..

Imorgon har vi fans ett grymt ansvar att bära fram laget till tredje raka segern. Precis som du, RR2 var inne på tidigare idag så skall vi inte kritisera laget under matchen. Vi har istället en alldeles underbar chans att påverka. Minns ni matchen mot Frölunda närförledes? Matchen efter resan till Stockholm och Djurgårdsdebachlet?
Klacken inledde med att skrika "Halva hallen är ni klara!?" - därefter bar man fram laget i 60 minuter. Timrå hade då inget alternativ. Om en så pass liten klack (som det var i den matchen) kan kämpa så in i helvete - ja då måste vi kriga också.
Mycket riktigt tre fina svenska pinnar mot Frölunda.
Vi i publiken gjorde det då, och vi kan göra det igen!

"AVGÅ CHALLE!!!1" och dylikt håller vi på HS. Under matcherna ger vi järnet i 60 minuter för att Timrå skall ta 3 poäng!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HV 71 - Timrå IK 2009-11-26

Glädjs fortfarande över segern senast nere i Jönköping men när man läser att Petré fått ena lungan punkterad och Laine som är erkänt ful inte ens åker ut på en utvisning för förseelsen blir man onekligen arg och förbannad.

Blir väl knappast något efterspel men jag drar paralleller till Jämtin-rättegången. Kan det betraktas som misshandel och bli rättsak? Jag tycker Timrå bör författa en skrivelse till Hockeyligan/Svenska Ishockeyförbundet där man ber att få händelsen utredd. Är det tal om ett överfall? Vad sker om en privatperson skriver till Hockeyligan/Svenska Ishockeyförbundet eller om vederbörande skickar in en polisanmälan?

När Ledin och Jämtin har lagt av och äntligen ägnar sig åt att spela ishockey, Ward är skadad så dags för nästa rötägg att kliva fram.

Kommentera

Sv: HV 71 - Timrå IK 2009-11-26
The Palm:
Med coachandet igår så kan väl åtminstone några här inne erkänna ett visst mått av kunnande hos den gode Berglund?
Defensiven var vattentät igår då man för en gångs skull höll motståndarna på utsidan. Åtminstone i de flesta fall.
Kommentera