1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581500 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1252796

Sv: Kvartsfinal 2010
DJ Hemp: Kan bara instämma. Men jag är forfarande förbryllad över lagets svårigheter att hålla tätt längre än ca 1 minut efter att de själva gjort mål - vad är det som händer egentligen? Men det kan bli riktigt kul nästa säsong om ryktet om Challe i Modo stämmer. Det ger en extra krydda i derbyt.

Synd att klubbledningen eller Linkan inte tycks kunna klara av att ge besked när det handlar om negativa sådana. Ett dåligt besked är bättre än inget alls, eller ett besked om att vi ger besked när ni spelat klart.

För Timrås del hoppas jag nu på förstärkning i truppen med någon till snabb, rörlig och smart back, sen måste naturligtvis de som lämnar för KHL/NHL esättas. Tyvärr ärTimrå ett lågbudgetlag. Då blir teambuilding extra viktigt för att få alla att jobba för varandra. Tycker Challe ocn Nygge lyckades med det till slut, men det dröjde kanske väl länge.

För mig verkar det som om truppens ledning borde kompletteras med en kostansvarig, Pizza och hamburgare till hårt arbetande idrottare efter matchen mot Luleå, fnys. (ST) Fyller man inte på med rätt sorts energi så blir återhämningen sämre och för att orka hela matchen krävs också att man äter rätt dygnen innan. Den som inte äter rätt kost inför och efter ansträngning tappar orken snabbare under machen. Titta på hur skidåkare äter.

Varför inte låta killarna köra ett konditionspass med regionens skidåkare Modin och Svanebo någon gång i sommar i en grusgrop - så de ser vad hårdkörning är för något..... Och sen kostsnack i samband med detta.

TACK TIMRÅ IK ni har verkligen fått mitt humör och mina känslor att nå såväl topp och botten i år. Det är inte enkelt att var supporter heller - men man känner att man lever....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvartsfinal 2010
Gabriel Gräslök: Kostansvarig ja, träna med skidåkare varför? Sen så är det inte förfärligt att käka hamburgare och pizza nån gång, eller menar du att dessa kolhydrater kommer ge annorlunda energi mot vad tex pasta skulle göra?
Kommentera