1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581724 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1252904

Sv: Challe stanna, som sportchef
The Palm: Jag tog två exempel. Jag vet inte hur gammal du är men har du någon koll senaste åren tillbaka så ville inte Pyrret spela i Timrå pga att han var tvungen att spela center, vilket han inte ville. Tenkrat gick ut och sa att Challe var den sämsta tränare han haft. Jonte gjorde uppror pga. challe, visserligen ingen förlust för oss. Men ändock. Vi hade Johan Andersson som helt plötsligt ville röra på sig. Så jag vet inte ska jag dra fler exempel?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Challe stanna, som sportchef
Roslund: Hur gammal jag är? Vad menar du med det? Vad har det för betydelse i sammanhanget? Pyörälä spelade center eftersom vi inte hade några andra alternativ. Kommer du ihåg förra säsongen och hur det drällde av kompetenta centrar i Timrå? Jag har för mig att det var tvärt om.. Tror du Pyörälä hade skippat Philadelphia och stannat i Timrå om någon annan än Challe stått i båset? Kom igen!
Att Jonte gjorde "uppror" och lämnade Timrå var det bästa som kunde hända just då. Jonte var väl ingen direkt succé i Timrå va? Ungefär lika bra i Timrå som i Luleå i år. Eller CSKA. Eller Piteå nästa år (på sin höjd).
Tenkrat kostade fan så mycket mer än han smakade och jag tror inte Timrå var helt nöjd med hans poängproduktion contra lönecheck.
Johan Anderssons kontrakt gick ut. Johan var en budgetspelare under tiden han hade kontrakt med Timrå. En chansning när han värvades som slog ut i full blom och blev en succé. Men hur mycket skall en klubb som behöver spara pengar betala för en fruktansvärt duktig center som producerar 10 - 15 poäng per år?
Missförstå mig rätt, Johan Andersson var husguden förra året - men att betala en så pass dyr lön för en spelare som är bäst i boxplay, men bidrar högst marginellt i offensiven är ingen självklar sak. Hur stor succé har Johan egentligen gjort i Färjestad Roslund? Jag håller Gabbe Karlsson som en bättre spelare för Timrå sju dagar i veckan framför Johan Andersson.

Så Roslund - hur gammal är jag?
Kommentera