1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581567 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1324973

Sv: Timrå IK - Färjestads BK 2010-12-28

ÖstrandsNisse: Problemet med Perra är att han är så sympatisk. Hans dialekt och kroppsspråk tilltalar oss norrländska bonnläppar bra mycket mer än Challes dryga Stockholmsfasoner. Det var en stor anledning till att det var så lätt att hänga fram lemmen och kissa på Charles. Känslan är ändå att den optimism som ändå frodades bland den större delen av supporterskaran berodde på Perras karisma mer än hans egenskaper som just hockeytränare.

Jag ville redan när han dök upp i spekulationerna att man skulle leta något mer spännande namn. Visst, vi hade redan chansat lite med en orutinerad tränare i form av Challe men jag ville se en liknande satsning igen. Någon som verkligen gav sken av att brinna för det hela. Någon som ville något och ännu inte skördat några oerhörda framgångar som tränare. Någon som satsar 100%. Flyttar hit. Tar med allt. Någon som signalerar att det är ett helhjärtat åtagande. I Perra har vi en tränare som redan tagit SM-guld med den enda klubb han verkligen älskar. Det är liksom svårt att toppa det. Det vore synd att säga att Timrå IK är nästa stora steg i hans karriär. Han tog vad han fick.

Jag tycker helt enkelt att klubben har tänkt helt fel här. Framförallt så har man inte tänkt till. Man gjorde det för enkelt för sig.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Färjestads BK 2010-12-28
Knylan: Jag tycker du diskuterar det här med tränarna och valet av dem väldigt bra.
Kommentera

Sv: Timrå IK - Färjestads BK 2010-12-28
Knylan:

Perra hade mera meriter som tränare (fast han är brandman) än vad challe hade när han kom till oss. Challe hade endast spelarmeriter (förutom att han höll på att även sänka sitt kära DIF till kvalserien när han var tränare där innan han kom till oss). Perra lyckades i FBK samt i Skellefteå. Challe har inte lyckats någonstans som tränare.
Kommentera

Sv: Timrå IK - Färjestads BK 2010-12-28
Knylan: Tänkvärt inlägg. Jag tänker inte säga emot. Dock ger jag pöjkera ett gäng matcher ytterligare. Sedan får vi se om jag tar fram motorsågen.
Men, jag gillar verkligen ditt inlägg. Där finns massor att fundera över.
Kommentera