1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581771 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1328590

Sv: Positiva tråden
Tim Norberg: haha fyfan jag bryr mig inte längre, värva vad fan du vill linkan blir väl nån avdankad jävla finne som hade storhetstiden 04/05 med 45P då han hade två stjärnor bredvid sig sedan en liten italierna eller kanske nångon kines.

SKITER FAN I DETTA NU

läste hela artikeln nu, blir inte ens en finne met ett storhets år blir en jävla lam LHF spelare som inte fick mer förtroende och gjort några poäng i en skit liga, aldrig passerat 10P i ES och max 30P i SM-liiga, ja jävlar där har vi målskytten vi letat efter, slutespel here we come!!!!!1111one!!!!1

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Positiva tråden
Blizzard: Men Linkan måste vara den absolut sämsta av alla sportchefer som finns. Varför börjar inte han med att kicka sig själv, så kommer det loss massa deg.
Va fan ska han ta Emil Lundberg till Timrå, är det Linkans ESS som han suttit hemma på Alnön o sugit på. Nu får Timrå spela några matcher till med ett halvt lag, ett lag som skulle idag få storstryk av Kovland.

Ibland har jag varit upprörd efter en match när Timrå torskat. nu har jag inte ens sett matcher o det var länge sen. Men va fan kan man få bete sig hur som helst?

Jag skulle inte vilja vara i Perras kläder idag, nu börjar kritiken riktas mot honom oxå.
Det ifrågasätts varför Kim spelar PP, ja det kan man undra. Men vem skulle han sätta in istället? Idag finns det inte många spelare som skulle göra det jobbet så mycket bättre. Stackars Timrå!!
Och nu så han in med Emil Lundberg för att få ordning på saker o ting!?

Vilket otroligt skämt
Kommentera

Sv: Positiva tråden
Blizzard: Akta hjärtat. Dagbladet har också information. Sonnenberg vill ha mer pengar. Ja, ni.
Kommentera