1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582183 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1328594

Sv: Positiva tråden
Blizzard: Men Linkan måste vara den absolut sämsta av alla sportchefer som finns. Varför börjar inte han med att kicka sig själv, så kommer det loss massa deg.
Va fan ska han ta Emil Lundberg till Timrå, är det Linkans ESS som han suttit hemma på Alnön o sugit på. Nu får Timrå spela några matcher till med ett halvt lag, ett lag som skulle idag få storstryk av Kovland.

Ibland har jag varit upprörd efter en match när Timrå torskat. nu har jag inte ens sett matcher o det var länge sen. Men va fan kan man få bete sig hur som helst?

Jag skulle inte vilja vara i Perras kläder idag, nu börjar kritiken riktas mot honom oxå.
Det ifrågasätts varför Kim spelar PP, ja det kan man undra. Men vem skulle han sätta in istället? Idag finns det inte många spelare som skulle göra det jobbet så mycket bättre. Stackars Timrå!!
Och nu så han in med Emil Lundberg för att få ordning på saker o ting!?

Vilket otroligt skämt
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Positiva tråden
diffe: Det första Timrå ska göra är att kicka idioten Linkan, och sen ifrågasätta TJ jobb. Sen kan Timrå börja planera för framtiden. Att inte Linkan avgått för länge sen är för mej ett mysterium. Sånt här händer bara i Timrå. Sen verkar det som Timrå är ett slutet, stängt företag. Kolla på alla andras Elitserielags hemsidor, där har alla ett supporter forum där man får säga sitt. Titta på Timrås, det håller div 4 nivå.. så jävla less på dom som styr i Timrå.
synd på en annars fin klubb.
Kommentera

Sv: Positiva tråden
diffe: Budgeten är med all sannolikhet redan spräckt sen länge så Bagdad-Bob har nog inte mycket medel att tillgå. Men det är en situation han själv försatt sig i genom att göra en fullständigt patetiska nyckelvärvningar. Alla är rakt åt helvete utom Pikkarainen som på sin höjd är godkänd. Jag hoppas också att Bagdad-Bob aldrig mer lägger sina klåfingrar på Timrå IK men han kommer knappast att lämna självmant, han får ju pengar för det här.

Vad har vi sett för åtgärder? Murray och Viinanen? Mer? 

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Positiva tråden
diffe: Håller med dig angående Perra och hans situation.
Hur ska man agera som tränare när man inte har dom medel som behövs?? Jag tycker att han gör det bra i alla fall som måste försöka "få en Lada att agera som en Rolls".
I mina ögon har han nog ett av de otacksammaste sysslorna i Timrå idag - han får ta allt ansvar att leverera en produkt av klass men han får inga medel att genomföra det med!
I det övriga näringslivet måste ansvar kombineras med medel, annars ingen produkt!
Här verkar det ju vara bara ett utdelat ansvar till Perra men sen saknas både medel och dessutom materiel att tillverka produkten med! Vem som helst kan ju fatta att då blir slutresultatet därefter.

Sen tycker jag som övriga angående Linkan - snömos. Ingen jag skulle visa upp i alla fall om jag skulle sitta i en företagsledning. Kan liknas med General Svammelman i Knasen - ingen aning om nåt och pratar han så är vi tillbaka på.......snömos.
Kommentera