1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582991 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1344982

Sv: Modo - Timrå IK 2011-02-03
RocknRolf2: Backspelet i synnerhet, men hela jävla femmorna spelar ju som skit.
Vad fan är det man blir så paralyserade för? Man ligger för fan sist, det går inte att sjunka längre. Var tanken på tre poäng så jävla jobbig att man alldeles förlorade all energi?

Men det är svårt att komma undan en sån som Jokela. Kolan i all ära, men jag skulle vilja påstå att Jokela vinner sämste-back-priset på målfoto. Finns det någon mer lättstressad back i hela serien? Ser ni hans totala brist på spelintelligens?
Det är faktiskt fascinerande hur man kan vara så totalt utan positiva egenskaper som back. Än mer fascinerande att han trots detta ligger i topp i lagets speltidslista.

Kolan är ju ett annat kapitel. Han har inte heller koll på någonting. Hur många gånger har han stått och stirrat mot spelare med puck utan att ha en aning om var hans gubbe befinner sig någonstans? Det är bara slumpen som gör att det inte har trillat in något mer där. Ofattbart menlös.

Nej, det här är ytterligare en pinsam insats i raden. Man har inget, nada, nichts att falla tillbaka på. Perra står med händerna i byxfickorna medan allt faller i bitar därute.
Vad fan är det som händer? Hur är det möjligt?

Gillar Hallin, men hans utvisning i anfallszon bör rendera i ett antal handukssnärtar efteråt. Så jävla idiotiskt, i det läget när Modo bara pumpar på.

Inför tredje, nu för fan: inse att det inte finns något att förlora! Men ni kommer att torska så in i helvete om ni är skraja för att agera! Har ni ingen stolthet? Rör på er för fan, håll ihop! Ligg tätt intill modospelarna, varför backar ni tre meter så fort dom har pucken?
Och: rejäla jävla rensningar! Ska pucken ur zon - se till att den kommer ut!

Aaaarrrgh!!!!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Timrå IK 2011-02-03
Bragd-Birger: Murley, Lander, Röymark och PW är godkända idag. Resten nattsvart.
Kommentera