1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582413 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1381898

Sv: Silly Season 11/12
h o c k e y : Det är väl en 2:a center ni behöver främst? Sen kan jag tycka att det redan borde varit klart med Nagy om ni tänkt behålla honom, speciellt nu när ni köper Axelsson för dyra pengar. Lägg sedan till att ledningen säkert vill utnyttja sina kontakter och få över några relativt billiga nordamerikaner.

Om man vänder på resonemanget och tänker sig att ni lägger krut på att behålla Nagy så ser ni ju istället ut att få en rätt medioker centeruppställning.

Nä jag tror Nagy är körd för er. Vi hugger honom gärna!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 11/12
Olle: Det kan ju hända att Näslund löser centerfrågan relativt billigt med en nordamerikan (Har pratats om ett samarbete med NHL-klubbar.) och sedan satsar på ett artistkontrakt med Nagy. Dessutom är det dödstyst kring Svartvadet. Slutar han, så frigörs kapital. Det är mitt drömscenario i alla fall.

Borde inte Timrås prio vara att ro hem en center till förstalinan? Det ser onekligen rätt trubbigt ut där. Hagos är väl knappast tänk till den rollen?
Kommentera

Sv: Silly Season 11/12
Olle:

"Om man vänder på resonemanget och tänker sig att ni lägger krut på att behålla Nagy så ser ni ju istället ut att få en rätt medioker centeruppställning"

Samma sak gäller väl för Timrå. Det är väl främst en ny förstacenter och en bra back ni söker? Lägger ni pengarna på Nagy (för han är nog inte billig) så riskerar ni att stå där utan förstacenter eller utan en riktigt bra back. Skulle tro att er prio är att fixa förstacenter och en bra back, för att sedan se vilken ytter man kan hitta till en billig peng.

Ska jag vara ärlig så tar jag i dagsläget hellre Modos centeruppställning än Timrås då vi iaf har en spelare (Sundström) som är tillräckligt bra att leda en förstalina och producera.
Kommentera