1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582853 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1381899

Sv: Silly Season 11/12
Olle:

"Om man vänder på resonemanget och tänker sig att ni lägger krut på att behålla Nagy så ser ni ju istället ut att få en rätt medioker centeruppställning"

Samma sak gäller väl för Timrå. Det är väl främst en ny förstacenter och en bra back ni söker? Lägger ni pengarna på Nagy (för han är nog inte billig) så riskerar ni att stå där utan förstacenter eller utan en riktigt bra back. Skulle tro att er prio är att fixa förstacenter och en bra back, för att sedan se vilken ytter man kan hitta till en billig peng.

Ska jag vara ärlig så tar jag i dagsläget hellre Modos centeruppställning än Timrås då vi iaf har en spelare (Sundström) som är tillräckligt bra att leda en förstalina och producera.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 11/12
Rytter: Som jag skrev lite tidigare, Lucenius kanske inte är en klockren förstacenter men han har bra händer. Med Nagy bredvid så är situationen löst på ett jävligt bra sätt.

Kliver Lucenius in i Timrå så har ni en skickligare 1:a center i Sundström men ur en defensiv/allround aspekt så tar jag hellre vår uppställning tills dess att ni presenterar värvningen som definitivt sätter spiken i kistan för Nagys vara i Modo.

Jag tror rent generellt att Timrå har lite mer pengar än vad en modoit tror samt att modo har lite mindre pengar än vad en timråit tror. Sen kan jag även lägga värdering i att Sundström faktiskt svajat lite dom två senaste säsongerna och börjar bli till åren. Lucenius är å andra sidan i ett helt annat skede. Lucenius är en spelare som fortfarande har sin bästa säsong framför sig, det har inte Sundström.

edit: Alltså vad jag menade var att med Nagy bredvid Lucenius så duger Lucenius som förstacenter., kort och gott.

Redigerad kommentar



...med Nagy bredvid Hagos så duger Hagos till förstacenter ffs...

Redigerad kommentar

Kommentera