1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581457 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1399284

Sv: Silly Season 11/12
Bragd-Birger: Om alla vet hur taskig sitsen är, varför då gång på gång upprepa det för pressen? Det tjänar ingenting till att brösta säger du, men vad tjänar då detta till? Finns det nu, vilket det förmodligen gör, sponsorer och biljettköpare som ändå - trots att precis alla vet - påverkas av den mediala bilden av TIK så får jag känslan att  "vi har inga pengar" gånger 100 knappast är till en fördel.

Men det är ändå inte det som jag personligen stör mig mest på, det är det faktum att Linkan själv är en stor orsak till att vi har det som vi har det. Linkan vill nog inte att folk ska tycka synd om Timrå, men av uttalandena till pressen så verkar det nästan som om han vill att folk ska tycka synd om Linkan. "Mitt jobb som sportchef i dagens Timrå är inte lätt..." Nähä, och vad beror det på då?

Men fine. Vi börjar om från noll med Link den här säsongen och med dem förutsättningarna så tycker jag väl att en del förvärv är intressanta, några ser ut att kunna bli riktigt bra medan vissa känns högst sisådär. Men det kan gå. Det som oroar mig mest nu är att risken är stor att vi (återigen) inte startar med en komplett trupp. Och alltså hur svårt är egentligen det? Vi omsätter i runda slängar 100 mille, räcker inte det till 8 backar i ES eller ligger det i något annat?

Redigerad kommentar

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 11/12
RocknRolf2:

"Finns det nu, vilket det förmodligen gör, sponsorer och biljettköpare som ändå - trots att precis alla vet - påverkas av den mediala bilden av TIK så får jag känslan att "vi har inga pengar" gånger 100 knappast är till en fördel."

Tack! Du satte verkligen ord på det jag misslyckades med att göra och framför poängen som jag inte mäktade med.
Kommentera

Sv: Silly Season 11/12
RocknRolf2: Dina sista meningar tycker jag är riktigt bra frågeställningar.
Känns skönt att följa en debatt som jag anser vara ytterst intressant från alla håll.
Kommentera