1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581824 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1406676

Sv: Frölunda HC - Timrå IK 2011-09-27
Bragd-Birger: Jag tycker först och främst att någon sorts "krisåtgärd" borde ha varit planerad redan innan säsongsstart. Det hade varit ett utmärkt tillfälle nu att gå ut och säga att "det kan komma att ske förändringar här eller där".

Det måste ha funnits någon slags självinsikt i ledningen inför denna säsong även om man hoppades att det skulle gå bra på samma sätt som alla supportrar har gjort. Krissamtal eller kvartssamtal...vad ska vi göra? Plocka in Peter Stormare som mental coach?

Du lägger ord i mun på mig och det är lite tråkigt. Jag säger inte att linkan måste dra en lång lista av åtgärder i media för att jag ska bli nöjd, jag säger bara att man kan försöka utstråla slagkraft och handlingskraft utan att för den skull ha alla lösningar. Personligen tycker jag att perra borde sparkas men det är min åsikt, inget linkan specifikt behöver säga i media.

Loob han gick ut och sa att man inte var rädd för att göra förändringar på spelarsidan. En sån sak kanske inte linkan kan säga eftersom vi är panka. Däremot måste man ju försöka väcka det här skadeskjutna deppargänget så att man börjar spela hockey igen. Det finns inte EN mening linkan kan säga som får laget att vinna en massa matcher igen och det finns inte EN sak han kan säga som gör att Eon säljer ut...däremot kan man ta små steg åt rätt håll. Vi har 50 omgångar på oss.

Just nu tycker jag definitivt att vi utstrålar en bild av att vara just den där krisklubben som alla trodde att vi skulle bli. I min värld skulle det inte skada att försöka ändra den bilden med alla medel möjliga.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Frölunda HC - Timrå IK 2011-09-27
Olle: Du sitter och vänder, vrider och skriver långa och många inlägg om Linkans uttalanden, men störs när jag ifrågasätter dina? Ok.

Vad gäller dina åsikter i resten av inlägget: snack föder inga magar. Timrå ä r en klubb i kris. Det skriver du ju också själv, gång på gång på gång. Vi har usla spelare, usel tränare, usel sportchef och usel klubbledning. Med den vetskapen är det märkligt att du så ihärdigt vill att klubbföreträdare ska uttala sig utåt så att ingen annan (än du?) förstår hur det är ställt. Samtidigt som du själv skriver hyllmeter efter hyllmeter på Timrås supporterforum.

Jaja. Alla är idioter, utom jag. Har man den inställningen är det lätt att skriva 'så här ligger det till'-inlägg, och slå den virtuella handen i skrivbordet.
Kommentera