1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581788 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1411800

Sv: Timrå IK - Brynäs IF 2011-10-08
Kerstin_k: Just nu ser det ju inte bättre ut än att vi kommer att hamna där. Mycket kan hända än men just nu är vi ju slagpåse i serien och det är riktigt jävla pinsamt. Hur kan man bygga ett lag så jävla fel? I TVÅ SÄSONGER I RAD!?

Jag sitter som ett jävla hängande frågetecken i matcherna rakt igenom. "hur hamnade vi här? Varför gick det så här långt?" Jag är ju inte så korkad att jag inte kan svaren på dom här frågorna men man sitter ändå och undrar hur i helvete det kunde få gå så långt.

Nu sitter vi ju där, uppknutna med en rad spelare som inte håller för nivån. Nu har föreningen ett gigantiskt problem att lösa. Hur kan man på bästa sätt skapa bättre förutsättningar för att vinna matcher och samtidigt få in positiv energi i laget som kan dra med sig dom lite svagare spelarna? (Sonnenberg för 2 säsonger sedan typ?)

Som många redan varit inne på så måste man nog värva. Perra kanske inte kan göra så jävla mycket åt den här situationen, även om han med all säkerhet inte bidrar positivt i det hela. Om perra får sparken så tycker jag inte att man behöver se det som att han har misslyckats fullständigt (även om jag nog vill luta åt att han har det) utan istället kan man se det som att han blir offrad för att få en nystart. Lite ny energi i truppen.

Det finns väl statistik på att lag som byter tränare mitt under säsong sällan skärper till sig? Men för helvete det är ju inte ett tecken på att den nya tränaren är kass, det är ett bevis på att den ursprungliga produkten inte håller måttet. Nu sitter vi ju tyvärr i ett läge där vi snart inte har något val. Energi och ansvar måste in. Handlingsförlamning och menlöshet måste ut. En bra start är att ta in folk som kräver ansvar och som kan visa detta på ett tillbörligt sätt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Brynäs IF 2011-10-08
Olle: Den som har trott nåt annat än kvalserien när serien börjat med det här s.k minibudjet- laget måste tro på högre makter Thomas J klarade Timrå ur en kris för mång-många år sedan nu gör han som kaptenerna på fartygen gör nämligen följer med ända ner i djupet. The end Timrå IK I Love you trots allt.Vi håller tummarna det är trots allt ca. 55 matcher kvar inkl.kvalserien.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Timrå IK - Brynäs IF 2011-10-08
Olle:

Att man bygger så jävla fel 2 år på raken beror på ren och skär inkompetens. Det kan omöjligen finnas en enda spelar som är scoutad, utan köpt på gamla meriter och sina namn!! Sedan har man möjligheten att ta in 2 st riktigt bra transatlanter som t ex SAIK (flera år) och VL har gjort, men vad fan har dom här plockat in???? En miniback från norska ligan och en forward som är en medelmåtta!! Starkt jobbat!!! Vi har haft 2 st i Manderville och Sonnenberg. Men få se!!?? Det var innan det ja!!!
Kommentera

Sv: Timrå IK - Brynäs IF 2011-10-08
Olle: Det ska, om jag inte helt missminner mig, finnas nån sorts avhandling på universitetsnivå i ämnet att tränarbyte inte medför, för den mesta delen, något positivt i längden.
Kommentera