1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580601 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1411875

Sv: Timrå IK - Brynäs IF 2011-10-08

Taurus:

Förfallet började i samma stund som Jan Söderström klev åt sidan till förmån för Christer Ericson. Samma Ericson som på fullaste allvar tror att det kostar 300:- / medlem att upprätthålla ett medlemsregister.

Det som fick skeppet att kantra och börja ta in vatten var när Nubben av någon anledning valde att flytta till Göteborg trots att vi gick till semifinal och kvartar nästa varje säsong och som lök på laxen fick inte Lillkenta vara kvar trots att han ville.

Vad som hände då var att Linkan fick en Kalle-Ankabefattningsbeskrivning som Sportchef fast att Jimmy H & Ambroo kan mer hockey än han någonsin kommer att fatta.

Vilket ledde till att man troligtvis tänkte ungefär så här på kansliet.

- Nu djävlar skall vi visa den där Nubben att vi klarar oss minst lika bra utan honom.

Vilket ledde till att man lockade till sig spelare med guldkantade kontrakt, spelare som man scoutat via tillskickade dvd-skivor.

Nu sitter vi där 11 år senare där verkligheten har sprungit ikapp oss. 9 miljoner senare i förskott på driftsbidrag, pengar som tof slut i samma stund som dom kom i på kontot.

Det blir en bister vinter, men jag orkar inte bry mig längre då jag anser att min kärlek till klubben inte besvaras.

Ta bara en så enkel sak som souvernier, jag frågade han som har hand om det om man planerade att ta hem I-phoneskal till denna säsong. Och fick till svar.

- Näää, ( lite drygt), det är inga som frågat efter detta.

If I'd asked customers what they wanted, they would have said "a faster horse"
(Henry Ford )

Allsvenska organisationer genererar allsvenska lag.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Brynäs IF 2011-10-08
Per HApps: Jag säger inte heller emot dig. Däremot behövde klubben förnya sig. Janne S ville inte fortsätta eftersom han drev ett företag vid sidan av det heltidsjobb han hade i föreningen. Jag kan acceptera att den nya organisationen blev som den blev till en början trots att jag är mycket tveksam till att sätta en renodlad ekonom på klubbdirektörposten. Dock anser jag att det tagit för lång tid att inse att Johansson inte är rätt person på rätt plats. Han skulle ha fått en annan position i föreningen redan efter något år som klubbdirektör om han nödvändigtvis skulle vara kvar i föreningen.
Det är lätt att skylla på Stefan Lindqvist som är ytterst ansvarig för spelarvärvningar men jag vill dra det ytterligare en dimension. Klubbens nedmontering (om man ni väljer att kalla det så) det ska främst lastas styrelsen med Thomas Johansson och Christer Ericsson i spetsen.

Dock fortsätter jag att ändlöst älska detta lag, enda ner i graven. En livskris är till för att ta sig ur, det kommer vi att göra, starkare och mer förberedd än tidigare.
Kommentera

Sv: Timrå IK - Brynäs IF 2011-10-08
Per HApps:F-n känns inte bra, håller HH på bli gammal,då han nästa håller med dig och tycker det är bra skrivet...hmm oroande ;)
Kommentera

Sv: Timrå IK - Brynäs IF 2011-10-08
Per HApps: Du har rätt. Ledningen och klubben i våra hjärtan är inte elitseriemässig på något sätt.
Kommentera

Sv: Timrå IK - Brynäs IF 2011-10-08
Per HApps: En sammanfattande kort analys som plågas sjukt mycket av verklighetens kranka blekhet.
Kommentera