1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

583208 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1420485

Sv: Timrå IK - Frölunda HC 2011-10-29

Allt bara kretsar kring pengar i dagens hockey. Spelare är smarta, väntar in och slår till. Pengar, pengar, pengar. Annat är det med Jonathan Hedström. Allvarligt alltså. Den killen känner verkligen för Timrå IK, han känner för föreningen som gav honom möjlighet att fortsätta klättra i sin karriärsstege, som på sin väg misslyckades inte bara en gång utan två och tre, tog nya tag och till sist gavs möjligheten att gå från division ett spel i Asplöven (samma liga som Kovland för övrigt) till Timrå IK och i de senaste matcherna varit dominant. Det här är en jävla fin kille som vi bör ge vår respekt till. Lika mycket som han ger det till oss.

Jag tänker inte hylla lagets insats ikväll mer än att jag konstaterar att det här laget är på rätt väg. Men på en skör tråd som när som helst går av. Den otur som grinat laget i ansiktet i en rad av matcher byttes ut mot flyt och puckar som studsade rätt väg. Det behövs så lite.

Jag sticker ut hakan och påstår att det fanns kring 2600-2700 fysiska personer i arenan ikväll. Fler kan det inte ha varit, trots 4008 personer på tavlan. Vi som befann oss i arenan bjöds på god underhållning, för kaffepengar...i kväll såg det bra ut, tro mig.

I övrigt finns det en del att slipa på. Vad hade hänt om Riddarn släppt en puck mellan benen där i slutet? Hedin är vår sämsta back, antagligen ett av de sämre som spelat i en Timrå-tröja. Bagarn är en besvikelse och Hagos på tre år ger kalla kårar. 

Kvällens höjdpunkt är helt klart Jonathan Hedström. Han är så spelsmart, så "mogen" i sitt spel. Han är dominant när han spelar så här.

Nu är det bara att be på sina "bara" att vi fortsätter jobba. Då kan det gå.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Frölunda HC 2011-10-29
ÖstrandsNisse:

In med Brendl och Niinima så är KS lågt borta. Kan man spela som igår få dessa pjäser så tror jag att man skulle lyfta rejält!! Brendl och Vampen skulle göra succe och Niinima skottar från blå, speciellt i PP. Men oxå en spelskicklig back i försvarszon.
Kommentera

Sv: Timrå IK - Frölunda HC 2011-10-29
ÖstrandsNisse: När Hedström spelar som han gör just nu så kan man tycka att Granath borde passa över den där kaptensbindeln illa kvickt. Snacka om ett föredöme och en kämpe! Laget behöver energi och någon som visar framfötterna, vem vore bättre än jonte?
Kommentera