1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581671 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1423261

Sv: Apropå nånting...
John K: Jag kan med 1000% säkerhet säga att sådär kan man inte gå till väga.
Du kan inte säga upp någon med motivet arbetsbrist och samma dag anställa någon med ens liknande arbetsuppgifter. Man kan inte säga upp personal på arbetsbrist och sen plocka linkan. Nubben hade gått före om det förelåg arbetsbrist, men med tanke på er tabellposition och tydliga önskan att värva spelare är det bara pinsamt att du säger så.

Om du nu är arbetsgivare och i framtiden skall säga upp personal, då är mitt starka råd att ta in expertis. För du är ute och seglar..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
spud: Ta o maila Timrå IK o fråga på vilka grunder dom sparkade Linkan o de juridiska aspekterna på det "felaktiga" dom har begått enligt dig.
Du som vet vad dom har gjort för olagligt, menar jag.

Istället för att ha en meningslös diskussion härinne.

Efter det kan du tala om vad ni kom fram till, O vite riddare i glänsnande rustning.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
spud: Snälla ge upp. Du har ingen aning om hur avtalet var utformat, vilken kommunikation som har förts eller hur formuleringarna såg ut i uppsägningen. Det enda du vet är den lilla info som står i press, med andra ord ingenting, och därifrån drar du direkta paralleller till vilken tillsvidareanställning som helst och där är DU helt ute och seglar. Men oavsett så är det inte alls särskilt svårt att som arbetsgivare säga upp personal.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
spud:
Jajajajaja, du skall nog se att det går schysst till. Om Linkan känner sig missnöjd får han väl kontakta dig, du vapendragare i fackets tjänst.
Kommentera