1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582982 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1488220

Sv: A brand new restart


Spelare med utgående kontrakt:
Aleksis Ahlqvist
Stefan Ridderwall

Elias Granath
Antti Halonen (klar för Kalpa)
Johan Motin
Nichlas Torp

Johan "Gnagarn" Andersson
Robin Lindqvist

Fredrik Bremberg
Damien Fleury
Matt Murley
Timo Pärssinen
Martin Røymark

-----------------

Målvakter:
Tar vi målvakterna först så tycker jag att man kan släppa både Ahlqvist och Ridderwall om nu inte Tarvainen & Nubben ser något alldeles speciellt i någon av dem.

Backar:
Bland backarna bör vi jobba hårt med att behålla Torp, ser gärna att Motin stannar också då han är ung, utvecklingsbar och rightare. Vad gäller Granath är jag neutral.

Centrar:
Här tycker jag att vi kan släppa iväg Gnagarn men jag vill nog att vi behåller Lindqvist, han har gjort bra ifrån sig tycker jag (under kvalserien)

Forwards:
Här är jag lite kluven. Pärssinen och Bremberg ser jag som tappade spelare på förhand. Fleury känns bara aktuell för förlängning om det visar sig att det är billig spelare (runt omkring Hallins lönenivå). Røymark jobbar på bra men jag lutar i dagsläget mot att vi borde släppa iväg honom. Sist men inte minst har vi kvalseriens poängkung Matt Murley som inför kvalserien jag var helt inne på att vi måste släppa. Men han har verkligen skärpt till sig under kvalserien och i dagsläget lutar jag nog lite mot att han borde få stanna kvar. Men då ska det sägas att jag inte har en aning om vad han har för lönekrav vilket skulle kunna påverka min åsikt (om han visar sig vara en dyr spelare då)

Nubben har det han gör nu, först måste han hitta en tränare av klass. Sedan ska han försöka sätta ihop ett lag som kan undvika kvalserien nästa säsong med 4-5 miljoner mindre budget än den här säsongen. Till SR säger han att man inte ska vänta sig en ny dyr förstafemma. Så må vara Nubben men du måste värva en förstacenter samt en ersättare till Pärssinen iaf.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A brand new restart

dr-nix: Många rätt där,,  otroligt viktigt att behålla Lindqvist, otroligt.

Sedan kan man inte låta bli att imponeras av Kent Nubben Norberg, prata om att plocka in rätt spelarkaraktärer. Molinder är jag dock väldigt skeptiskt till, för vek enligt mig. Ser gärna att man hittar nya klubbar åt Molinder och Hagos.

Man kan ju bara ana vart detta slutat om solariemannen fått vara kvar.

Timrås viktigaste beslut iår vara att kicka Linkan!, Han har raserat denna klubb till nära allsvenskt spel. Och snart borde den löneposten också vara ett minne blott.

 

Forza Timrå, nu startar vi om på nytt.!!

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: A brand new restart

Växjö släpper Nisse Andersson. Hjärnsläpp ala grande enligt mig och många Lakers-fans.

Känns som ett ypperligt namn i ett framtida Timrå. Enorm utvecklingspotential till ett bra pris.

Ställ dig först i kön, Nubben.

Kommentera