1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582187 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1513283

Sv: Leksands IF - Timrå IK 120828
mikenomad: försäsong är försäsong, men det som borde oroa är väl det faktum att stryklagens största chans att plocka poäng är i inledningen av säsongen , innan de store börjat trumma igång. Det gäller att vara på tå från början alltså. Tagga!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Leksands IF - Timrå IK 120828
Även om Timrå mot förmodan vinner en match är chansen stor att dom förlorar en snart. Lika ofrånkomligt att vi alla en dag ska dö. Nu går jag till jobbet i gruvan med böjd rygg mellan glesa horder av rusigt firande leksandssupportrar. Min gråsvarta blöta och slitna överrock drar jag runt min utsvultna och magra kropp. Jag längtar redan hem till min svartvita TV där jag kan ladda med avsnittet där riddaren möter döden i Ingmar Bergmans film som heter Det sjunde inseglet. Jag hatar grannjäveln (han är säkert en leksing) som glatt måste påpeka att soljäveln skiner. Torrt och tyst svarar jag som vanligt:
- I dag ja. Väl medveten om att molnen alltid kommer.
Min feta fru är som tur nästan alltid tyst och sur. Blir lixom bäst så. Motto:
- Timrå har aldrig haft några backar.
Kommentera

Sv: Leksands IF - Timrå IK 120828
bisterfinnen: Så är det. Samtidigt hade nog inte en massa försäsongssegrar varit särskilt mentalt nyttigt för det här laget heller. Någon innan seriestarten bör det dock bli och helst då mot en es-konkurrent. Är väl bara AIK kvar då om jag inte är fel ute. De möter vi ju i premiären och med vår historik mot dem vore det bra att komma till den med en liten positiv boost.
Kommentera