1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581821 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1586700

Sv: Silly Season 13/14
250kg kärlek: Vackert inlägg! Du är precis så nyanserad som jag önskar att jag kunde vara. Håller med dig om allt.
Nollan är exemplariskt rak i sin kommunikation. Det borde 'andra' i organisationen också vara. Timrå är på rock bottom, och det tror jag inte folk har problem att förstå och acceptera. Förtroendet är inte heller direkt på topp. Då ska man inte fresta med spetsvärvningar osv om man inte säkert vet att dom blir av.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 13/14

Bragd-Birger: Det är en svår balansgång det där. Lars har kanske varit lite för generös i sina uttalanden om nyförvärv, spets e.t.c. I synnerhet i det läge föreningen befinner sig i är det jätteviktigt att inte lova mer än man kan hålla. Bygga trovärdighet i ett läge som detta är enormt viktigt. Det gör man inte med uttalanden om spelare in, som inte kommer, även om man på ett ganska snyggt sätt faktiskt kan 'försvara sig' eftersom det inte kommit in tillräckligt med pengar för att fullfölja det man lovat.
Men Nollan tar matchen mot dem han lovat detta. Han viker inte ner sig, plockar in ytterligare en spelare, för att inte svika sina supportrar. Han har gjort bedömningen att detta är det bästa för stunden, och det hedrar honom...ÄVEN om det skapar ett visst mått av besvikna supportrar. 

Lars är väl också relativt ny på den position han har. Även om han haft rätt höga positioner i sina tidigare arbeten så är detta den högsta position han haft, sett hiearkiskt. Förhoppningsvis har han lärt sig något i och med detta och att det kan vara bra att inte ge för stora förhoppningar, i alla fall inte till hängivna supportrar som suger upp allt som sägs och väntar på att det infrias.

Kommentera