1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582163 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1600509

Sv: Karlskrona HK - Timrå IK 2013-11-26
Vargher85: Jag tycker att man försöker hitta på goda skäl till att det faktiskt ser bättre ut än vad det verkligen är. Det har man gjort i flera säsonger nu. Så fort laget sprattlar till så hittar man anledningar att tro, att det ska vända. Vis av erfarenhet med tidigare säsonger i skapligt minne så, är väl frågan om det kommer bli så mycket bättre?!
Att vi har ett ungt lag där stora delar av laget klivit in i "vuxenvärlden" något år för tidigt är känt. Att de har gjort det bra, eller efter deras bästa förmåga, ja så är det också. MEN, det räcker inte. Bevisligen. När dessutom lagets mer meriterade spelare inte spelar på toppen av sin förmåga så känns detta allt annat än förhoppningsfullt.

Jag tittade till tabellen som hastigast igår och bäva månde, vi kan om några omgångar ligga sist. Och ärligt talat så finns det en del som talar för det. Förmågan att vinna viktiga matcher har vi haft svårt för, publiken sviker ju fler matcher som spelas och spelarnas självkänsla blir allt mer stukat. Att hitta ett sätt att vända dessa bitar, ja det blir en het potatis...

Förhoppningsvis spelar Timrå i SA även nästa säsong. Målet då måste vara att försöka behålla den unga stomme vi har i laget och förhoppningsvis ersätta spelare som Molinder, Bergman, Hult med andra rutinerade spelare som lyckas bättre. Jag orkar inte se en degradering till, frågan är om föreningen skulle orka med det? Vi måste reda upp den här säsongen till att börja med, helst utan något kval för att hålla oss kvar. För detta unga lag i det läget...känns allt annat än säkert.

Det är verkligen ingen rolig sits som föreningen befinner sig i.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Karlskrona HK - Timrå IK 2013-11-26
Resultaten såhär långt ser inte ut att gå Timrås väg...ikväll heller.
:-/
Kommentera

Sv: Karlskrona HK - Timrå IK 2013-11-26
250kg kärlek: Förlåt, det har inte alls med nånting att göra eg men jag blir bara så nyfiken. Antagligen är det jag som är dum och okunnig men jag förstår inte din förkortning av hockeyallsvenskan, SA. Vad står S:et för? Tidigare förkortade jag själv till AS (AllSvenskan) men har ändrar till HA eftersom det verkar vara den vedertagna och dessutom mest logiska.

Sådär, en passus bara som sagt. :)
Kommentera