1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582422 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1718084

Sv: AIK - Timrå IK 2016-01-05
Corvo: håller med dig ang domarna. Man ska passa sig för att skylla torskar på dem för det finns allt som oftast flera avgörande faktorer till torskarna. Men alltså alla inom industrin eller sporten i detta fall ishockey måste fan upp på tå och vara vassa. domarna jobbar fan som politiker väldigt skyddat och isolerade. när kommenteras deras insats på ett nyanserat vis? vem diskuterar runt deras arbete? jo sådana loosers som jag. det ger inte ett skit. jag är tokfärgad och okunnig så min inställning är inte värd ett skit i sammanhanget.

domarna skall skötas och smekas internt och bakom lyckta dörrar i en skyddad liten atmosfär.

en spelare som kritiserar domaren under match situation riskerar att få svalka av sina känslor i utvisningsbåset och en spelare som kritiserar en domare i media får böter och ev avstängning...

detta är ju för fan rena skämtet! spelarna som krigar för sin tillvaro och får höra gnäll och tuff kritik i stil med att dom borde få sparken osv dom skall vackert stå ut med eftersom att dom sysslar med det dom gör...

det är inte rimligt att domarna aldrig skall behöva stå upp för sig själva utåt. det kräver mycket av den enskilda individen i kåren att alltid levera sitt bästa.

man bör se över det hela för produkten hockeyns skull.
somliga domare skulle kanske inte klara av att behöva svara inför de som brinner för sporten och som ser till genom sitt engagemang och sina pengar att sporten existerar på den nivå den gör och som ser till att en handfull domare kan leva enbart på sina arvoden från hockeyn. men i ärlighetens namn så är inte domaryrket för vem som helst. det krävs mycket av en domare och det gör det även från de övriga i den här cirkusen. allt från zamboniförare, målvakter, speaker och sportchefer måste leverera för att det ska bli en bra produkt.

men domare ja dom behöver bara vadå? jag är inte med innanför de stända dörrarna så jag vet inte... men det verkar inte som om kraven är särskillt höga. för jag ser dom samma killarna göra samma kassa tillställningarna efter varandra under matcherna...

men som sagt! det är inte domarens fel att timrå ik har fem raka torskar utan det handlar om annat.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: AIK - Timrå IK 2016-01-05
söder över: Vet inte hur vanligt förekommande det är att extremt blåögda supportrar skyller sitt favoritlags förluster på domaren men det är ett beteende som jag stör mig otroligt mycket på. Men det är ingenting som förekommer i dom kretsar som jag umgås i åtminstone.

Men det är bara urlöjligt och uppenbar brist på kunskap att häva ur sig att det är domarens fel så fort det inte går som man vill för sitt lag.

Som jag skrev så brukar vi lite då och då tvingas dras med domare som håller riktigt dålig kvalitet men vi kan åtminstone trösta oss med att dom är lika dåliga åt bägge hållen.

Håller i övrigt med dig helt och hållet i dina åsikter. Bra skrivet.
Kommentera