1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582448 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1718093

Sv: AIK - Timrå IK 2016-01-05
söder över: Vet inte hur vanligt förekommande det är att extremt blåögda supportrar skyller sitt favoritlags förluster på domaren men det är ett beteende som jag stör mig otroligt mycket på. Men det är ingenting som förekommer i dom kretsar som jag umgås i åtminstone.

Men det är bara urlöjligt och uppenbar brist på kunskap att häva ur sig att det är domarens fel så fort det inte går som man vill för sitt lag.

Som jag skrev så brukar vi lite då och då tvingas dras med domare som håller riktigt dålig kvalitet men vi kan åtminstone trösta oss med att dom är lika dåliga åt bägge hållen.

Håller i övrigt med dig helt och hållet i dina åsikter. Bra skrivet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: AIK - Timrå IK 2016-01-05
Corvo: sådant här tex.

här ställer en domare som jag har haft svårt för upp för media och ger sin syn efer en tråkig situation och man går hårt åt honom men jag tror knappast att vaken spelare media publik eller domaren själv kommer att behöva träffa en terapeut efter inslaget!

något blir fel...

det belyses..

man står för sin sak vare sig man gjort ett misstag eller haft rätt...

i det här fallet har mogge säkert kollegor i omkl rummet som kommer att se till att han inte gråter när han lämnar arenan...

sund process runt produkten ishockey...

www.youtube.com/watch?v=UBzoYsVZRGU
Kommentera

Sv: AIK - Timrå IK 2016-01-05
Corvo: Alla är vi ju olika men man kan sätta en standard baserad på ett medel av publikens sätt att vara.

det kom ju för några år sedan att domare inte ska uttala sig i media efter matcher utan att all kommunikation utåt skulle ske genom (en lite dryg) Ryhed alternativt en av de största FBK supportrarna i sverige: Peter Andersson. (shl)

Det införandet var lite märkligt och väldigt omodernt! jag tror att det skadar mer för sporten än vad det skyddar enskillda domare!

Jag kan gå till mig själv och min syn på domare,
efter en match där jag reagerat på felaktiga domslut så kan jag väldigt enkelt förlåta dessa genom en kort intervju där domaren i fråga själv säger -Aj du! den missade jag. Jag är bara en människa och ibland blir det fel!
efter en sådan sak är det betydligt lättare att släppa och gå vidare. För mig skall tilläggas.

jag kommer ihåg tiden med Lärking Kuben och Sören P där dom ganska ofta ställde upp på media efter heta matcher och i sak kunde bemöta kritik. Det tycker jag är bra och det gör hela produkten Ishockey mer intressant. det ökade min förståelse för domarna och var underhållande.

När allt i samhället utom möjligen våra gräns mot danmark blir mer och mer öppet då sluter sig hockey domarna!

Smått ofattbart.
Kommentera