1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582437 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1718096

Sv: AIK - Timrå IK 2016-01-05
Corvo: Alla är vi ju olika men man kan sätta en standard baserad på ett medel av publikens sätt att vara.

det kom ju för några år sedan att domare inte ska uttala sig i media efter matcher utan att all kommunikation utåt skulle ske genom (en lite dryg) Ryhed alternativt en av de största FBK supportrarna i sverige: Peter Andersson. (shl)

Det införandet var lite märkligt och väldigt omodernt! jag tror att det skadar mer för sporten än vad det skyddar enskillda domare!

Jag kan gå till mig själv och min syn på domare,
efter en match där jag reagerat på felaktiga domslut så kan jag väldigt enkelt förlåta dessa genom en kort intervju där domaren i fråga själv säger -Aj du! den missade jag. Jag är bara en människa och ibland blir det fel!
efter en sådan sak är det betydligt lättare att släppa och gå vidare. För mig skall tilläggas.

jag kommer ihåg tiden med Lärking Kuben och Sören P där dom ganska ofta ställde upp på media efter heta matcher och i sak kunde bemöta kritik. Det tycker jag är bra och det gör hela produkten Ishockey mer intressant. det ökade min förståelse för domarna och var underhållande.

När allt i samhället utom möjligen våra gräns mot danmark blir mer och mer öppet då sluter sig hockey domarna!

Smått ofattbart.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: AIK - Timrå IK 2016-01-05
söder över: Är självklart helt enig med dom åsikter som du framför.
Det kan väl bara vara någonting positivt med en öppen dialog där domarna ges chansen att förklara sin syn på saker och ting och där eventuella oklarheter reds ut.

I Viasats sändningar så brukade väl förresten huvuddomaren komma till studion efter match och bli intervjuad? Saknar deras sändningar för övrigt.

I grund och botten så är det egentligen inga konstigheter, Alla gör vi misstag och att domare tar felbeslut, missar saker och dylikt emellanåt är ju faktiskt inte konstigare än att spelarna på isen begår misstag.
Kommentera

Sv: AIK - Timrå IK 2016-01-05
Var på hovet idag. Tycker det är lite mycket negg här inne idag. Det var ju ändå en av de svåraste bortamatchen för året med ett av lagen jag vågar lova kommer ta en av direktkvalsplatserna. Vi var ju långt ifrån utskåpade. Stundtals så var det ju riktigt bra.

AIKarna som satt bredvid mig var imponerade av vår offensiv, men inte avsluten... Har spelarna Creme fraiche i armarna eller vad är det frågan om egentligen? Så otroligt tamt och i rätt många lägen där man hade hoppats på ett snabbt avslut så är dom som om spelarna inte vågar. Det är som om dom är rädd för att göra mål. Lite mer rakt tack.

Sen vad är det frågan med våra sviter egentligen. Före uppehållet hur många raka segrar var det då? Och innan Sundsvallsmatchen så la vi förlusterna på hög. Och nu är det förlustsamlingen igen. Om jag inte kommer ihåg fel så är det väl sundsvallmatcher och uppehåll som bryter sviterna. Nu är det ju Sundsvallmatch igen så det är dags för ett brott i förlustssviten. Den här gången så kräver jag en derbyvinst också...
Kommentera