1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582448 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1718097

Sv: AIK - Timrå IK 2016-01-05
Var på hovet idag. Tycker det är lite mycket negg här inne idag. Det var ju ändå en av de svåraste bortamatchen för året med ett av lagen jag vågar lova kommer ta en av direktkvalsplatserna. Vi var ju långt ifrån utskåpade. Stundtals så var det ju riktigt bra.

AIKarna som satt bredvid mig var imponerade av vår offensiv, men inte avsluten... Har spelarna Creme fraiche i armarna eller vad är det frågan om egentligen? Så otroligt tamt och i rätt många lägen där man hade hoppats på ett snabbt avslut så är dom som om spelarna inte vågar. Det är som om dom är rädd för att göra mål. Lite mer rakt tack.

Sen vad är det frågan med våra sviter egentligen. Före uppehållet hur många raka segrar var det då? Och innan Sundsvallsmatchen så la vi förlusterna på hög. Och nu är det förlustsamlingen igen. Om jag inte kommer ihåg fel så är det väl sundsvallmatcher och uppehåll som bryter sviterna. Nu är det ju Sundsvallmatch igen så det är dags för ett brott i förlustssviten. Den här gången så kräver jag en derbyvinst också...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: AIK - Timrå IK 2016-01-05
El_loco: nails it. Svinjobbigt med förlusterna. Men laget spelar bra. I oktober ville jag kräkas när jag såg spelet. Nu var jag fan mallig i tunnelbanan från Hovet trots att vi torskade för att vi spelade bra hockey. Pissa gärna lite mindre på mitt lag. Tack.
Kommentera

Sv: AIK - Timrå IK 2016-01-05
El_loco: tycker din bild av matchen speglar de som sagts här ikväll...

ganska precis faktiskt...

möjligtvis har det förekommit lite mer utropstecken och hårdare formuleringar men ändå...

bra spel

dåliga avslut och knasiga beslut i vissa lägen...


sedan kan man fråga sig hur många av våra förluster den här säsongen som passar in på den beskrivningen....


VART ÄR ANDRE HULT!?

;)
Kommentera