1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580603 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1805560

Sv: Timrå IK - Modo Hockey 2017-03-01
Sputnik: Såg Facebook intervjun efter matchen igår med Hamrin som Intervjuade Roger och man blev väl inte klokare efter det. Roger gick in på att han han väntat med att splittra förstakedjan för att han velat ge övriga kedjor chansen och tid att spela ihop sig. Det var inte heller förens efter Västerviksmatchen som man kände att det var dags att splittra Dahlen och E.P. Roger hade tänkt ge denna kedjeformering 2 matcher, han verkade nästan överraskad av resultatet han fick ut av samtliga kedjor. Det är ju bara sisådär 15 matcher för sent att komma på det nu, nu kan vi ju visserligen komma ut som ett helt nytt lag i Mecca men denna säsong känns som flera nämnt helt bortkastad, så mycket potential som gått till spillo. Sen pratatde Lauritzen lite om tacklingen av Didde. Basse tyckte att man måste få tackla i det läget, att Didde gjorde en korrekt tackling men att Skröder kröp ihop för mycket därav utgångsläget.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Modo Hockey 2017-03-01
Sputnik: Intressant att alla här inne kunde se att det borde mixats om i kedjorna betydligt tidigare, medan de betalda så kallade tränarna inte insåg det förrän förra matchen. Han hade tänkt köra denna formation två matcher alltså? Nu blir man ju för fan orolig att han kommer gå tillbaka till som det var innan om vi förlorar nästa match.
Litar inte på Roger för 5 öre längre, hur fan kan man bli så förvånad över att det gav utdelning att ändra om i laget efter att det gått 6 matcher utan mål och uselt spel från övriga formationer utom första?
Vadå låta dom andra spelarna spela ihop sig? När han ändrade om i förstakedjan nu så blev det ju ändå ny miljö för de andra tre kedjorna också.

Hur kan han säga både att han insåg att det var dags att splittra förstakedjan förra matchen samtidigt som han påstår att han inte gjort det på ett tag för att han ville låta övriga laget spela ihop sig först? Han verkar så jävla virrig.

Jag håller med Lauritzen angående tacklingen också, han är inne på samma spår som dom flesta här inne.
Riskerar Didrik avstängning nu? Kanske behövs ändå, tycker inte alls han har varit bra på slutet.
Men då hade jag hellre sett en bänkning men det kommer Roger aldrig göra.

Nu lär det bli AIK i första play-off matchen, kunde nog inte fått värre motstånd i början men det kanske är lika bra att få det värsta först? Man måste ju som sagt ändå nästan vinna alla matcher i Meca. Då ser jag hellre att vi får börja på hovet mot dom, känns som nerverna kommer spöka om vi spelar hemma första matchen.

Bra match igår, fortsätt på det spåret nu. Tänk om vi hittar tillbaka till höstformen innan meca nu? Då kan det bli skoj :)
Kommentera

Sv: Timrå IK - Modo Hockey 2017-03-01
Sputnik: Att flera spelare lyfte igår behöver ju inte enbart bero på att det ändrades i formationerna då det faktiskt var ett derby. Blir intressant att se om det forsätter se lika bra ut på fredag och Mekka.
Kommentera