1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581363 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1805579

Sv: Timrå IK - Modo Hockey 2017-03-01
Sputnik: Intressant att alla här inne kunde se att det borde mixats om i kedjorna betydligt tidigare, medan de betalda så kallade tränarna inte insåg det förrän förra matchen. Han hade tänkt köra denna formation två matcher alltså? Nu blir man ju för fan orolig att han kommer gå tillbaka till som det var innan om vi förlorar nästa match.
Litar inte på Roger för 5 öre längre, hur fan kan man bli så förvånad över att det gav utdelning att ändra om i laget efter att det gått 6 matcher utan mål och uselt spel från övriga formationer utom första?
Vadå låta dom andra spelarna spela ihop sig? När han ändrade om i förstakedjan nu så blev det ju ändå ny miljö för de andra tre kedjorna också.

Hur kan han säga både att han insåg att det var dags att splittra förstakedjan förra matchen samtidigt som han påstår att han inte gjort det på ett tag för att han ville låta övriga laget spela ihop sig först? Han verkar så jävla virrig.

Jag håller med Lauritzen angående tacklingen också, han är inne på samma spår som dom flesta här inne.
Riskerar Didrik avstängning nu? Kanske behövs ändå, tycker inte alls han har varit bra på slutet.
Men då hade jag hellre sett en bänkning men det kommer Roger aldrig göra.

Nu lär det bli AIK i första play-off matchen, kunde nog inte fått värre motstånd i början men det kanske är lika bra att få det värsta först? Man måste ju som sagt ändå nästan vinna alla matcher i Meca. Då ser jag hellre att vi får börja på hovet mot dom, känns som nerverna kommer spöka om vi spelar hemma första matchen.

Bra match igår, fortsätt på det spåret nu. Tänk om vi hittar tillbaka till höstformen innan meca nu? Då kan det bli skoj :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Modo Hockey 2017-03-01
Heisenberg: Ja, herregud vilket hopp man får upp igen efter gårdagens helt prickfria insats. Vad bra vi är när vi spelar så här! Bara maler på, åker skridskor och tar av motståndarna pucken. Kan vi göra 5 sådana här matcher i hockyrejset så borde vi kunna vinna tre matcher i alla fall - vilket då innebär 10 poäng. Undrar om det kan räcka?
Kommentera