1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581367 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1926793

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
Tikkare: Jag känner mig ganska bekväm i det faktum att vi spelade hockeyallsvenskt för ett halvår sedan, får en reducerad SHL-peng och ÄNDÅ inte dragit på oss en kostnad för en butikslokal i Birsta City. Framförallt när vi ligger i botten av tabellen och löper stor risk att kvala i vår, med allt vad det kan tänkas innebära.

Klartext: ni MÅSTE ha lite tålamod med de här bitarna. Är det helt otänkbart att ta in det faktum att klubben måste växa långsamt för att inte riskera att binda upp sig i massa nyanställningar och avtal som vid degradering skulle kunna riskera allt ännu en gång?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
Knylan: måste man ha en butikslokal? Vill inte ens tänka på hur många halsdukar man måste sälja för att få lokal och personalkostnader att gå ihop. Måste ju räcka att ge Ica Maxi, Intersport eller whatever en cut och sen kasta in prylarna i deras sortiment?
Kommentera

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
Knylan: Men snälla rara....vilka måste sluta? Alla vi som tycker att SHL-laget Timrå IK sköts alldeles för amatörmässigt på alltför många plan?

Ja vi kan fortsätta att lägga ansvaret utanför föreningen, vara martyrer, grina över små resurser och orättvisor. Som det orättvisa i att vi gick upp men inte var beredda. Herregud männscha, vi gör så gott vi kan med ett underbemannat kansli. Fatta!!

Ja vi fattar. Att vi inte räcker till. Och att alla jävla ursäkter för det inte är särskilt klädsamma och definitivt inte konstruktiva.
Kommentera

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
Knylan: behövs ingen egen butik för att sälja souvenirer!! Västerås hockey som var gick i KK för några år sen och nu spelar i HA. Kolla in deras utbud på hemsidan! Och dom har flera ställen runt Västerås där det går att köpa deras grejer. Så ditt snack om butik m m. Det köpet jag inte. Hur svårt ska det va att be nån butik sälja prylarna mot procent ersättning..det blir ju en win win situation?! Timrå ik är urusla på marknadsföring. Nu har dom missbedömt aktiemarknaden och halverar aktien..du hör väl själv va jävla dåligt det är!
Kommentera

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
Knylan: Jo...ja...men vi låter kon dö då innan vi tar tag i det. Projekt marknad 2025???
Snälla...en bra marknadsavdelning betalar sig själva...punkt.
Det där resonemanget köper jag inte Knylan.
Jag kan räkna upp 20 förslag som hade gett ett bra resultat.
Men här går laget upp i eliten och de mäktar inte ens med att få in souvenirer i butiken i hallen. Man får ju dåndimpen....
Om man inte hinner med eller har kompetens så fråga runt. Som ngn sa, kanske ngr supportrar kan hjälpa till.
Gör ngt...stånga mig...sparka mig!!!!!
Kommentera