1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

578041 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1932379

Sv: Timrå IK - Brynäs IF 2018-12-26
Smokey: :-) Har ju redan erkänt att jag var snabb. Jag ber f.ö. hemskt mycket om ursäkt att jag solkar ner detta forum med negativitet. Laget har ju gjort en formidabel insats hela säsongen och förtjänar bara ros!!
Jag är så jävla less på alla Bagdad Bob människor i detta forum som bara ska se bra saker när det uppenbart är skit.
Eller klankar på de som faktiskt mår dåligt när vi spelar dåligt och förlorar, och har behov av att skriva av oss i forumet.
Ja, vi vann! Jag är lycklig.
Vi hade en ruskigt flyt idag men det har vi förtjänar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Brynäs IF 2018-12-26
kulltorp: Men herre gud. Vi lyckades snubbla oss upp i SHL något år för tidigt. Ta oss ur en osannolik brygga med ett skapligt HA-gäng mot ett SHL-lag.
En ekonomi i kaos. Vi var hatade av politiker och nerskrivna i media. Ändå tog vi oss upp i SHL. Det är skitsvårt att bygga ett lag. Men vi började med att skaka om. Visst har vi brister. Visst är vi typ ” sista” laget in. Vi fick skänka miljoner i fallskärm. Yrvaket försöka få ihop ett lag från beräknad HA till oväntad SHL. Vad tror du? Bagdad Bob? Bevisligen handlar hockey jävligt mycket om psykologi. Vad ger dig rätten att håna oss som kämpar och tror? Vi som hatar stolpe ut och enstaka misstag. Tror du en hockeyspelare växer av hån och häcklande från egna supportrar???
Det tror inte jag.
Du kan lika mycket som du mellan raderna hånar mig dra åt helvete. Varför ska jag respektera dig?
En uppblåst besserwisser kan vinna NHL. Men jag är stolt över att stå bakom mitt lag i alla lägen. Det är mitt kall. Det är vad jag kan göra. Att på 0,7 sekunder rädda två poäng. Det är själ! Att aldrig sluta tro. Det är det jag respekterar. Vad respekterar du?
Kommentera

Sv: Timrå IK - Brynäs IF 2018-12-26
kulltorp: Det jobbiga här är att många är så svart/vita. Inga nyanser, heaven or hell. Ja vi vann idag, det var en underbar seger som inte alls var oförtjänt. Lik förbannat är läget ännu lite sämre än innan matchen.

Vi kommer vinna fler matcher men sanningen är fortfarande att vi är ett kvalserielag efter halva säsongen och att det i stort sett inte finns något som talar för att det kommer se annorlunda ut efter 52 omg.

Är det ett fiasko? Nä inte med det här laget. Snarare är jag försiktigt positiv till att vi inte är helt avsågade ännu i botten, något som inte alls vore ett orimligt tips före säsongen av tabellen kring jul
Kommentera

Sv: Timrå IK - Brynäs IF 2018-12-26
kulltorp: Jag brukar kunna va neggo själv. Mitt inlägg va bara för att retas lite. 😋
Kommentera