1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581357 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1964805

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Smokey: Bor utomlands sedan flera år. C More har fungerat för mig i fyra säsonger. Har även använt C More när jag varit ute och rest. Såg senast matchen igår. Eventuellt skiljer tillgãngligheten mellan olika länder.

Kan se livesända sportevenemang (ishockey, fotboll etc.) men inget annat innehåll. Fungerar både i webbläsare och app utan proxy på såväl telefon och dator. Kan streama på tre enheter med olika IP adresser samtidigt.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Johan J: Helvete! Man kommer aldrig undan Timrå IK;)
Låst ämne

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Detta vänder vi, vi vinner i NHK imorgon, sen har vi två matchbollar, är övertygad om att det blir två raka vinster nu! Tror att samtliga spelare har släppt denna match som var och nollställt sig rejält och bara vill att matchen ska dra igång nu hemma imorgon! Det kommer bli ett jävla tryck och jag tror Timrå kommer göra sin bästa match i det här kvalet, hemmaplansfördelen väger otroligt tungt i den här situationen med 2-2 i matcher!

Vi måste TRO på detta, detta kommer att gå, det är 2-2 i matcher, det är beklämmande att se att alla tror att det är kört, men vafan, det är 2-2 i matcher, först till 4 vinster som gäller!!!
Låst ämne