1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577968 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1969113

Sv: Silly Season 2019-2020
mikenomad: Blir mer och mer brydd! . "Känner du att ni som förening hade kunnat göra något annorlunda för att undvika det här?

– Nu är det lite tidigt att säga det, det är bara några timmar sedan. Men jag tycker inte det. Det är många bitar som gör att vi hamnar här, och det har varit lite olyckligt med skador och så. Men det är så sporten är, oförutsägbar. Det är ju därför man gillar den också.

– Jag har full förståelse för supportrar som är ledsna och arga, men samtidigt finns det viktigare saker än ishockey också. Det är bara att slå på nyheterna så ser man det. Livet går vidare och Timrå IK finns kvar.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2019-2020
luffaren: Nej, de där kommentarerna gav ju inte mycket hopp för framtiden direkt. Tacka fan för att det finns viktigare saker än hockey, men att dra in det i den där kontexten är bara ett försök att blanda bort korten och få misslyckandet att stå i bättre dager.

Vidare är uttalandet att han inte tycker att man kunde gjort något annorlunda direkt alarmerande. Man kan alltid göra saker annorlunda! Under säsongen som var fanns det ett oändligt antal valmöjligheter att göra annorlunda. De flesta av dessa hade absolut varit ren skit, men ett antal av dessa möjliga val hade sannolikt också lett till ett bättre utfall.

Det är för att hitta just dessa möjliga positiva beslut och minimera de negativa under en resas gång som man vill ha kompetent folk på ledande positioner oavsett vad det handlar om. Det där uttalandet är blott damage control och allmänt snömos! Det minsta kan göra är att åtminstone bejaka att ens egna beslut påverkat utgången. Där är i alla fall Nubben rak vilket han ska ha cred för.
Låst ämne