1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581073 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1969835

Sv: Silly Season 2019-2020
kulltorp: Ursäkta mitt sena svar! Nej det har du rätt i jag har inte sett mycket av er säsong förutom ett 10 tal matcher under säsongen och kvalet förstås och självklart har Freddan säkert många brister och givetvis är han en del av resultatet till er nedflyttning. Men att påstå att inte jag eller knappt ni själva vet var skadan skett är humor!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2019-2020
Gäsp: Tycker nog de flesta av oss härinne varit ganska klar över troligt scenario och orsaker till det redan sedan förra silly tog slut. Det stod då klart att Nubben satt ihop ett lag med undermålig backbesättning men där forwardssidan hade potential förutsatt att en del spelare hade gynnsam utvecklingskurva. Skulle säga att ovanstående kan sammanfattas med "check".

Målvaktssidan var vi nog de flesta rörande överens om att det var vår starkaste del, något som snart visade sig vara en grov missräkning. Det i kombo med klena backar samt skador i massor, till stor del bärande spelare framåt, ja då är det liksom inte mycket mer att dividera om. Då sjunker skeppet. I SHL.

Freddan, Thelin mfl:s ansvar i det här då? Ja jag sällar mig inte automatiskt till de som lastar dem för att inte kunnat satt ett grundspel. Herregud, det måste ha varit dom att försöka få en förskoleklass att göra en examination på gymnasienivå. Däremot är ju laguttagningarna samt vilka spelare som spelas under match deras ansvar och det har enligt mig till slut varit helt avgörande.

Trots alla ovanstående usla förutsättningar så hade vi en gigantisk chans att ändå rädda den här säsongen och gå stärkta mot framtiden. De möjligheterna grusades när tränarstaben visade prov på häpnadsväckande inkompetens vad gäller matchande av spelare. Både vilka som ställdes på isen och i vilka konstellationer det skedde.

Det som redan var brunt spolades ut med bajsvattnet där.
Låst ämne