1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1973413

Sv: Silly Season 2019-2020
kallekoskinen99: laget börjar få skymtningar av konturer nu! Berglund var ju given, men Ohlsson hade lika gärna kunnat gå till shl utan problem. Tror att han kommer vara sjukt viktig i allsvenskan, farten han har vet nog inte många i HA hur man ska hantera mer än att ta en utvisning. Ser bra ut så här långt tycker jag!

Presser dom ur sig en 3e spelare också eller ber jag om för mycket? 🤔
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2019-2020
Öndulat: Berglund föga oväntad förlängning. Tror inte att den är så dum faktiskt. Hjärta för föreningen, ledaregenskaper utanför isen och kompetent i bp.

Ohlsson då? Visst var väl det här egentligen planen ifjol? Att han skulle lira AS med Timrå. Men så snubblade Timrå upp en serie och han blev kvar. Hursom; borde kunna vara en riktigt bra lirare på vår nivå. Intressant att se hans utveckling med, vad jag förmodar, mer speltid nu i AS.

Boyce, Hardegård och Molinder kvar på förlängningar då, eller? Jag hoppas innerligt att den siste får en annan roll i år. Och då menar jag inte som forward. Ska man prompt förlänga med Molinder bör det vara som tredjetränare, typ. Honom borde man avtacka för lång och trogen tjänst nu.

Rolig silly. Nubben säger att det är en massa spelare klara. Men det är väldigt få rykten som florerar kring Timrå ik. Sånt gillar jag.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2019-2020
Öndulat: Tror att det är såhär resten av laget kommer att se ut. Spelarna med hjärta, spelare med stark karaktär och lovande ungdomar med driv. Är tveksam på hur många utlänningar vi kommer att se, men någon form av spets måste in.
Tror vi kommer att värva:
En STOR defensiv back
En förstecenter som touchat på spel i NA från typ Finlands/Schweiz liga
En forward som skjuter på allt med okej skott, finne? Tjeck?
Låst ämne