1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582162 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1973425

Sv: Silly Season 2019-2020
Öndulat: Berglund föga oväntad förlängning. Tror inte att den är så dum faktiskt. Hjärta för föreningen, ledaregenskaper utanför isen och kompetent i bp.

Ohlsson då? Visst var väl det här egentligen planen ifjol? Att han skulle lira AS med Timrå. Men så snubblade Timrå upp en serie och han blev kvar. Hursom; borde kunna vara en riktigt bra lirare på vår nivå. Intressant att se hans utveckling med, vad jag förmodar, mer speltid nu i AS.

Boyce, Hardegård och Molinder kvar på förlängningar då, eller? Jag hoppas innerligt att den siste får en annan roll i år. Och då menar jag inte som forward. Ska man prompt förlänga med Molinder bör det vara som tredjetränare, typ. Honom borde man avtacka för lång och trogen tjänst nu.

Rolig silly. Nubben säger att det är en massa spelare klara. Men det är väldigt få rykten som florerar kring Timrå ik. Sånt gillar jag.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2019-2020
Kerstin_k: Efter slutspelet Ohlsson hade med SAIK så kändes han som en prestigevärvning inför 2018/2019. Efter säsongen han gjorde med hos känns han mer som en allsvensk spelare i nu läget. Jag tycker ändå att det är positivt att han förlänger. Visar att han har revanschsug och att han tror på klubben. Nu får vi försöka göra honom till vår näste WC-Wedda helt enkelt.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2019-2020
Kerstin_k: håller med dig om allt. Berglund riktiga värde går inte bedöma bara på isen, han har en personlighet utan dess like och han kan råka bygga en tight grupp av misstag.

Ohlsson kommer nog vara en ny spelare då säsongen är över, han har potentialen och nu får han chansen. Bara för han och tuta och köra nu!

Molinder verkar inte längre motiverad, hjärta på rätt plats har han, inget snack om den saken. Men det går inte få ut mer ur den spelaren så frågan blir då, finns det ingen bättre(och yngre)?

Laget kunde inte se bättre ut såhär långt dock! Jävligt rolig silly :)
Låst ämne