1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

520307 inlägg · 6218 ämnen

Inlägg #1985271

Sv: Silly Season 2019-2020
Sputnik:

Fast det där stämmer inte. Engsund hade kontrakt även detta år och hans lön verkar inte ha indexerats upp. Tror även Modigs hade kontrakt som gällde.

Anledningen till att jag är ganska säker är att jag gillade vad dom visade upp mot er och såg de som potentiella värvningar, men dom hade kontrakt över denna säsong också.

Jag undrar om det är en myt att kontrakten indexeras upp när man går upp, har inte hittat någon info om att detta är sant. Det enda är ju ifall nubben hade skrivit in kalusuler kring lönelyft vid avancement i kontrakten när man förlängde när och låg bra till i serien och tänkte "vi går ju aldrig upp ändå så det är riskfritt och då har vi spelarna i HA nästa år".
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2019-2020
Rytter: Kan vara en myt, jag har bara gått på vad folk skrivit plus att Nubben kört med" folk vet inte vad saker kostar i SHL" och dylikt. Jag är som du skeptisk till Nubbens agerande förra säsongen och va tidigt ute med att man borde låna ut spelare till HA istället. Nu kan dock de nya låneavtalen ställt till det lite med tanke på begränsningen av lånespelare i HA. Däremot borde han varit hårdare och sagt till vissa spelare, bättre ni söker annat för ni kommer få svårt att ta plats här i SHL.
Kommentera