1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

520312 inlägg · 6218 ämnen

Inlägg #1985261

Sv: Silly Season 2019-2020
Rytter: Alltså Nubben hade redan skrivit kontrakt med spelare i kvalet mot KHK. Därav fortsatte kontrakten gälla även vid avancemang och blev dyrare när det omställdes till SHL kontrakt. Oskarshamn skrev nog alla kontrakt med spelarna efter avancemanget och kunde därav nog styra mer med kontrakten. Summa sumarum så faller det ändå tillbaks på Nubben som inte valde att vara kylig i kvalet och se vart vi skulle spela innan alla kontrakt skulle skrivas.

Sen hade vi också tveksamma kontrakt med andra spelare som anslöt efter avancemanget som med Ohlsson på 75-80k tex.
Sen det förmodade dyra kontraktet med Svedberg och att man inte skickade iväg Jalaasvaara direkt när han kom helt otränad faller också tillbaks på Nubben.
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2019-2020
Sputnik:

Fast det där stämmer inte. Engsund hade kontrakt även detta år och hans lön verkar inte ha indexerats upp. Tror även Modigs hade kontrakt som gällde.

Anledningen till att jag är ganska säker är att jag gillade vad dom visade upp mot er och såg de som potentiella värvningar, men dom hade kontrakt över denna säsong också.

Jag undrar om det är en myt att kontrakten indexeras upp när man går upp, har inte hittat någon info om att detta är sant. Det enda är ju ifall nubben hade skrivit in kalusuler kring lönelyft vid avancement i kontrakten när man förlängde när och låg bra till i serien och tänkte "vi går ju aldrig upp ändå så det är riskfritt och då har vi spelarna i HA nästa år".
Kommentera

Sv: Silly Season 2019-2020
Sputnik:
Tror inte det spelar så stor roll, spelarna kostar mer bör de vet att man spelar i SHL.
Kommentera